16.10.17

O'Right - ympäristöystävällistä hiustenhoitoa

Pääsin jokin aika sitten ihan älyttömän mielenkiintoisen hiustenhoitasarja O'Rightin lanseeraustilaisuuteen. O'Right on Taiwanilainen hiustenhoitoyritys, joka kannustaa ihmisiä vihreään elämäntapaan. Ensinnäkin tuotteissa on käytetty laadukkaita ja ympäristöystävällisiä tuotteita; aminohappoa ja glukosidi-pohjaisia orgaanisia vaahdotusaineita, tuotteet eivät sisällä hormonitoimintaa häiritseviä aineita (kuten väriaineita tai pehmentimiä). Toisekseen shampoiden pakkaukset on valmistettu biohajoavasta tärkkelyksestä ja se hajoaa luonnossa, shampoopakkausten sisällä on siemeniä ja kun pakkauksen hautaa kokonaan luontoon, se jossain vaiheessa kasvattaa puun! Kolmanneksi O'Right käyttää 100 % puhdasta energiaa, tehdas käyttää kokonaan aurinko- ja tuulivoimaa ja siellä on erilaisia vedenkierrätysjärjestelmiä. O'Right myös harjoittaa vihreää tutkimusta ja -kehitystä sekä mm. tukee WWF:n Earth Hour Taiwania ja Taiwanin kansainvälisen yliopiston metsän istuttamista sekä järjestää vuosittain henkilökunnan ja perheen kesken rantojen siivoamispäivän.

03
Green Tea Moisturizing Cream (33 €) sisältää sertifioitua vihreä tee uutetta. Voidetta levitetään kuiviin tai kosteisiin latvoihin ja tuote lupaa kosteuttaa 72 tuntia. Tässä on aika voimakas tuoksu, mutta on ainakin omille hiuksilleni tehnyt hyvää :)

Recoffee Hair Oiliin (43 €) olen ihan rakastunut! Tämä tuoksuu ihanalle kahville ja saa hiusten latvat näyttämään eläväisemmiltä. Recoffee sarjan kofeiiniuute on muuten saatu kierrättämällä taiwanilaisten kahviloiden käytetyt kahvipavun kuoret ja näin ollen kaatopaikalle menevän jätteen määrä taas vähenee! Recoffee Hair Oil on tarkoitettu vaurioituneille hiuksille, käytän tätä suihkun jälkeen kosteille hiuksille ja välillä kuiville hiuksille aamulla tuomaan luonnollisen näköisen kiillon.


Bamboo Moisturizing Hair Treatment on pussissa oleva hiusnaamio kuiville hiuksille. Tuote sisältää mm. polyfenoleja, flavonoideja, aminohappoja ja orgaanista Makinobambunlehtiuutetta sekä C- ja E-vitamiinia. Shampoopesun jälkeen tätä levitetään pyyhekuiviin hiuksiin, annetaan vaikuttaa 10-15 minuuttia ja huuhdellaan. Pussista riitti omiin pitkiin hiuksiini kolme käyttökertaa. Tämä teki hiuksista ihanan pehmeät 

02

Valitettavasti usein luonnonkosmetiikan shampoot ja hoitoaineet eivät käy minulle, sillä hiukseni ovat niin kuolleet kaikesta blondaamisesta ja värjäämisestä. Valitettavasti myös Bamboo Moisturizing Conditioner (28 €) ja Recoffee Shampoo (25 €) olivat omaan tukkaani liian laimeat. Uskon kuitenkin, että jos yleensä luonnonkosmetiikan shampoot sopivat sinun hiuksillesi, niin nämäkin sopivat mainiosti.

O'Rightia Suomessa myy Qhair. Kiitos Qhair ihanasta lanseeraustilaisuudesta ja siitä, että pääsin tutustumaan näin ihaniin tuotteisiin!

o1

// I was invited to Qhair for O'Right launch party. O'Right is Taiwanese hair care brand which uses formulas that are healthy for you and for nature too! 


♡:SΔRΔGΔLΔXYY

4 kommenttia:

 1. Ohhoh, älyttömän mielenkiintoinen brändi! ♥ Näissähän saa kaupanpäälle oman puun :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! ♡ En tiedä, miten Suomessa nuo puut kasvaa, olisi ihan supersiistiä omistaa vaikka kahvipensas :)

   Poista
 2. Mua niin harmitti etten päässyt tuonne lanseeraukseen, kun oli tottakai taas arkena Helsingissä :/. Täytyy käydä messuilla piipahtamssa heidän osastolla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän, että harmittaa, onneksi olivat myös messuilla :)

   Poista

Share some galaxy dust! ♡