11.8.17

Fishnet

Instagramissa on näkynyt paljon verkkosukkien ja tennareiden yhdistelyä ja olen ihastellut niitä. Kun näin Tarulla myös kyseisen yhdistelmän, oli pakko käydä ostamassa verkkosukat Gina Tricotista (näin erivärisiä verkkosukkia myös Monkissa, joten jos haluat asuusi väriä niin suuntaa sinne) :) 

sukka1

Löysin tuon kukkapaidan pitkästä aikaa vaatehuoneesta ja olen sitä käyttänyt nyt tosi paljon. Ostin tuon paidan joku 5 vuotta sitten Gina Tricotista ja se on vieläkin lempipaitani! Se laskeutuu kivasti, on mukavan viileää materiaalia ja sopii niin housujen kuin hameidenkin kanssa.

sukka2

Olen jo jonkin aikaa miettinyt, pitäisikö värjätä hiukset päältä mustaksi ja jättää alta siniseksi, lähinnä ärsyttää se, että meidän vuokrakämpäm kylpyhuoneen lattia on pinttynyt siniseksi hiusväristä eikä sitä saa mitenkään pois... Näin kuitenkin nämä kaksi allaolevaa kuvaa kameran rullassa ja kokosiniset hiukset näyttää niiiiiin kivalta omaan silmääni näissä etten malta värjätä niitä mustaksi.

Kohta lähdetään Nallen kanssa taas Pokejahtiin, olen jo neljällä Zapdos raidilla käynyt ja saanut JOKAISESTA Zapdosin :D

sukka3

// I Almost dyed my hair black on top but then I saw these pics on my camera roll and fell in love with my blue hair again!

♡:SΔRΔGΔLΔXYY

8 kommenttia:

 1. Ihanan väriset hiukset, sopivat jotenkin tosi hyvin yhteen tuon kukkapaidan kanssa :)

  https://nauruaitkua.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Oii, tykkään kyllä noista sukista niin paljon mustien tennareiden kanssa! <3 Oon tykänny käyttää noita verkkosukkia ihan tosi paljon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kanssa, kiitos että kerroit mistä niistä saa :3 Mul on jo kantapäät molemmista rikki, täytyy käydä hommaamassa uudet :D

   Poista
 3. Sininen on jotenkin kivan raikas! Unohda musta! :)
  Paita on kiva. Oon yrittänyt etsiä itselle jotain kivaa kuosia, kun usein on sitä perusmustaa, valkoista ja harmaata päällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kanssa on paljon vain yksivärisiä paitoja, yleensä mustia. Ehkä se onkin syy siihen, että tykkään tästä niin paljon! :)

   Se on kyllä totta, että sininen on kivan raikas ♡

   Poista
 4. Mä en oikein tiedä vieläkään mitä ajattelisin näiden verkkojen paluusta... :'D Sulla näyttää kivalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ymmärrän, kun en oo ikinä itse tykännyt verkkosukkiksista :D

   Poista

Share some galaxy dust! ♡