12.7.17

Signe Seebidin tehtaalla Virossa

Pääsin pitkästä aikaa matkustamaan, kun sain Bona Valerelta kutsun Signe Seebidin tehtaalle Viroon 13 muun bloggaajan kanssa. Matka taittui rattoisasti Tallinkin uudella Megastarilla Comfort luokassa, jossa oli tarjolla hyvät näkymät, pientä naposteltavaa ja oma vessa. Laivassa oli ihanan iso Tax free ja paikat näytti kiiltävän uusilta.

vi6

Jostain syystä aina kun tavataan MissArian ja Pandan kanssa, riehaannutaan ihan täysin :D Oli ihan superia nähdä vanhoja tuttuja ja uusia ystävyyksiä, kun pitkään aikaan ei ole ollut mitään blogitapahtumia. Bona Valeren omistaja ja Signe Seebidin maahantuoja Cathy oli meidän mukana koko ajan. Virossa vastaan tuli Signe ja hänen miehensä, jotka kuljettivat meidät Signe Seebidin tehtaalle Mustamäkeen.

vi5

Tehtaalla tutkimme tuotteita, näimme raaka-aineita ja kuulimme lisää valmistuksesta. Signe kertoi, miten hän oli kotona tehnyt ensin tuotteita ja myynyt niitä torilla. Tällä hetkellä Signe Seebidiä myydään laajasti ympäri Viroa. Suosituimpia tuotteita on mm. appelsiinikuorinta (joka on omakin lemppari) ja saippuat. Kaikki tuotteet on käsin tehtyjä ja puhtaista luonnon raaka-aineista tehtyjä.

vi4

Esittäydyimme toisillemme ja tapasimme kaksi virolaista bloggaajaa (allaolevassa vasemmassa kuvassa vasemmalla Signe ja oikealla seisomassa virolaiset bloggaajat).

vi3

Tapahtuman huipuksi kokoonnuimme pöydän ympärille tekemään omia kuorintoja! Omaani tuli mm. epsomsuolaa ja viinirypäleensiemenöljyä. Tuoksuksi mandariini ja väriksi tummansininen, joka matchaa hiusteni kanssa :D 

vi2

Sain kotiinviemisiksi punaisen saven saippuan, mandariini ja greippi huulirasvan sekä uutuustuotteen: Puhdas deodorantin. Deodorantti on suihkutettava kristallideodorantti, joka sisältää vain kahta ainetta: vettä ja kalialunaa.

Virosta shoppailin itselleni vain viime postauksessa näkyneet Wild Siberica hiustuotteet ja laivalta pari kasvonaamiota ja Tobleronea. Illan suussa lähdettiin Helsingistä Lahteen ja niin ihana päivä oli ohi. Kiitos Signe, miehensä ja Cathy sekä muut bloggaajat 

vi1

// I was on a trip to Estonia with other bloggers. We went to the Signe Seebid's factory to hear more of this wonderful natural cosmetics brand.

♡:SΔRΔGΔLΔXYY

6 kommenttia:

 1. Ihan tosi kiva kuuloinen päivä! Olen käyttänyt Signe Seebidiltä aiemmin vain yhtä kasvonaamiojauhetta. Ainakin tuo appelsiinikuorinta kuulostaa ihan kokeilemisen arvoiselta! :)

  VastaaPoista
 2. Nuo omat kuorinnat kuulostaa niin kivoilta! <3 Haluan kanssa!

  VastaaPoista
 3. Ihan sun väristä toi kuorinta. :D

  VastaaPoista
 4. Tänne olisi ollut hauska tulla, mutta asun kaukana ja kesällä riittää niin paljon reissuja. Sininen on mahtava väri :)

  VastaaPoista
 5. Noi kuvat :D :D :D Mut sua on aina ihana nähä <3

  VastaaPoista

Share some galaxy dust! ♡