31.7.17

Heinäkuu

Muutama viikko sitten laitoin China Glazen Colour is Magic setin arvontaan ja nyt vihdoinkin sain arvottua sen. Oli aivan ihana lukea teidän kesäjuttuja, kiitos kaikille osallistujille!  Onnellinen voittaja on MIRKA, onneksi olkoon!

kes4

Käytiin Sinin kanssa viime viikolla Helsingissä. Käytiin muutamassa kaupassa ja keräiltiin Pokemoneja. Kävin ensimmäistä kertaa Friends&Brgrissä ja Magnumilla; molemmat paikat oli ihan älyttömän hyviä! Nalle oli kieltänyt minua ostamasta mitään, mutta koska eyelinerini oli lopussa ja Lahdessa ei ole Urban Decaytä, niin ostin Urban Decayn Razor Sharp eyelinerin, joka ainakin viikon käytön jälkeen tuntuu todella hyvältä.

kes2

Välillä heinäkuussa meinasi mennä hermot, kun puhelimeni oli koko kuukauden korjauksessa ja jouduin käyttämään varapuhelinta, jossa oli huono kamera. Käytiin esimerkiksi Heinolassa Harjupaviljongissa ja lintuja katselemassa ja ärsytti, kun ei saanut oikein kuvia otettua (kun en jaksanut järkkäriäkään raahata mukana).

kes5

Muuten heinäkuu meni ihan kivasti, siskot ja miehet oli lomalla ja nähtiin melkein joka päivä. Käytiin paljon mökillä, kahvilla, autoilemassa ja juhlittiin muutamia synttäreitäkin. Elokuulta odotan siskon synttäreitä, hyviä ilmoja, työnhakua ja ehkä jopa uutta takkia :)

kes1

// July was great 

♡:SΔRΔGΔLΔXYY

2 kommenttia:

  1. Friends&Brgrissä oonkin käynyt joskus, mutta tuo Magnum on jäänyt kokonaan kokeilematta. Oon kuullut niin paljon kehuja siitä, että pakko mennä käymään joskus :D Sun heinäkuu vaikutti tosi kivalta!

    http://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Niin herkullisen näköisiä nuo jätskit!

    VastaaPoista

Share some galaxy dust! ♡