15.7.17

Colour is Magic

Mä en oikeen hirveästi tykkää China Glazen lakoista (lähinnä se ohut sivellin ärsyttää), mutta kun pari ihanaa (kiitos Mimosa ja Katri) kertoi mulle, että China Glazelta on tulossa My Little Pony kokoelma oli mun tietenkin pakko ostaa! Mä oon jo monta vuotta kerännyt vanhoja My Little Ponyjä, mutta myös uudet kelpaavat. Friendship is Magic sarja on ihan paras ja olen uudet MLP elokuvatkin nähnyt. Mulla ei ollut varaa tilata kaikkia lakkoja, enkä muutenkaan enää lakkaile niin paljoa, joten päätin tilata The Mane 6 minilakkapakkauksen. Lopussa myös arvonta, jolla sä voit voittaa kyseisen pakkauksen myös itsellesi!

pon5

The Mane 6 sisältää jokaiselle Friendship is Magic pääponille oman lakan. Lakat ovat suht ohuita: kaikissa kuvissa on lakkaa kaksi kerrosta, jos olisi halunnut peittävämmän lopputuloksen, olisi tarvinnut vähintään yhden kerroksen lisää. Lakat kuivuivat todella nopeasti ja itselläni lakat kestivät hyvin kynsillä. Kuvissa ei ole päällyslakkaa, päällyslakka olisi tasoittanut kynnen pintaa eikä lakka olisi jäänyt noin epätasaiseksi.

Sweet as Pinkie Pie- Pinkie Pien nimikkolakka on ihanan hempeä pastellivaaleanpunainen. Tykkään tästä väristä tosi paljon, tästä itse asiassa tulee mieleen ihanan siskontyttöni ulkovaate :3

Kill 'em With Kindness - Fluttershyn nimikkolakka on kaunis keltainen pastelli. Rimmelillä on täysin saman värinen lakka nimeltään Lemon Drop ja tykkään siitä ihan älyttömästi.

pon1

Applejack of my Eye - Applejackin nimikkolakka on tosi kiva oranssinen punainen. Tätä väriä oli tosi vaikea kuvata, sillä se näyttää kuvissa liian vaaleanpunaiselta. Tästä väristä tulee mieleen Mavalan Amsterdam, joka oli pitkään lempilakkani ja joka on hukkunut, Applejack of my Eye saa nyt korvata Amsterdamin :)

Too Busy Being Awesome - Rainbow Dashin nimikkolakka on omituinen sininen. Tykkään yleensä sinisistä lakoista, mutta tästä en tiedä onko se ruma vai hieno... Ainakin se on erilainen kuin muut omistamani lakat.

pon2

I Just Canterlot - Rarityn nimikkolakka. Olin ihan varma, ettei tämä peitä yksinään, joten hämmästys oli todella suuri, kun lakka kahdella kerroksella näytti tuolta miltä kuvassa! Ajattelin ensin, että vähän tylsä lakka kun on vain samankokoisia glittereitä, mutta kynsillä tämän on ihana!

Let Your Twilight Sparkle - Twilight Sparklen nimikkolakka on todella kaunis duochrome. Pahoittelen kuvaa, se on otettu lämpimässä valossa, sillä päivänvalolamppu ei suostunut kuvaamaan tämän ihanuutta. Tämä ei peitä yksinään ja kuvassa alla on O.P.I:n I Am What I Amethyst. Tästä lakasta tulee mieleen merenneidon pyrstö. Tämä on ehdottomasti suosikkini näistä, täytyy varmaan tilata iso pullo!

pon3

Arvon yhdelle teistä ihanista samanlaisen, itse ostamani, China Glazen The Mane 6 minipakkauksen. Pakkaus sisältää samanlaiset kuusi lakkaa, jotka tässäkin esittelin (ponit ei tule mukaan).

SÄÄNNÖT:

- Kommentoi tähän postaukseen jotain kesäistä, jätä samalla nimimerkkisi ja sähköpostiosoitteesi jotta saan sinut kiinni jos voitat

- Jos olet lukija Bloggerin, Facebookin tai Instagramin (@saragalaxyy) kautta, saat yhden ylimääräisen arvan, mainitse tässä kommentissasi

- Arvonta päättyy 24.7. kello 23.59

pon4
// This My Little Pony collection from China Glaze is supercute!

♡:SΔRΔGΔLΔXYY