2.6.17

Alterna Caviar Infinite Color Hold

Sain kutsun Alternan tilaisuuteen, jossa myös lanseerattiin uusi Caviar Infinite Color Hold värjätyille hiuksille tarkoitettu tuotesarja. Olen aiemmin testannut myös Alternan Caviar sarjaa ja tykästyin siihen, joten olin nyt tosi innoissani, kun sain seminaarista mukaan Caviar Infinite Color Hold setin. Alternan edustaja esitteli meille nämä uutuudet ja kertoi myös, että väri pysyy päässä noin 70 päivää. Pidin tätä ensin perus sanahelinänä, joita kaikki värjätyille hiuksille tarkoitetut aineet sanovat, mutta yllätyin todella tuloksesta; väri nimittäin todellakin kesti älyttömän hyvänä monta viikkoa, todisteena postauksen lopussa olevat vertailukuvat!

Al1

Sain testattavaksi shampoon, hoitoaineen ja väriboosterin. Alterna on kallis merkki (Salon24 ei ollut vielä tullut tuotteita, mutta olettaisin näiden olevan 30 euron luokkaa kappaleelta) mutta näistä todellakin huomaa laadun. Shampoota ja hoitoainetta ei tarvitse käyttää niin paljoa, kuin muiden merkkien hiustuotteita. Pieni määrä shampoota pesee hiukset melkein narskuvan puhtaiksi ja pieni määrä hoitoainetta tekee hiukset todella pehmeiksi. Väriboosteri oli tosi jännä tuote; sitä voi käyttää kuiville (5 pumppausta) hiuksille tai sekoittaa minkä tahansa hoitoaineen sekaan (8 pumppausta). Tuoksu on ihanan ylellinen, perustuoksu on samanlainen, kuin tavallisissa Caviar tuotteissa, mutta näissä on ihana vadelman tuoksu seassa.

Al2

Sininen hiusväri on sellainen, joka kuluu tosi nopeasti pois tai alkaa näyttämään vihreältä. Käytin noin kolme viikkoa putkeen näitä kolmea Caviar Infinite Color Hold tuotetta ja hiukset pysyivät täysin sinisenä ja haalistumattomana (kävin suihkussa 2-3 päivän välein enkä värjännyt välissä). En oikeasti voi uskoa, miten hyvin tuote toimi ja mitä taikaa tähän on käytetty, mutta tämä on oikeasti 5/5 tuote! Varoitin jo miehekkeelle, että kun pääsen töihin, käytän kaikki rahat näihin tuotteisiin :D

Al3

// I got new Alterna Caviar Infinite Color Hold  shampoo, conditioner and color booster from finnish importer. I don't know what kind of magic they use but after using these three weeks my hair is completely the same as the day I dyed it!

♡:SΔRΔGΔLΔXYY

2 kommenttia:

Share some galaxy dust! ♡