6.5.17

Nahkatakkilauantai

Ah, tämä viikko ollaan (ainakin Lahdessa) saatu nauttia kunnon auringonpaisteesta ja lämpimästä ilmasta. Olin yksi päivä lähdössä ulos, kun tapasin ihanan naapurini joka sanoi että ulkona on aivan liian kuuma talvitakkiin, joka päällä olin lähdössä ulos. Piti sitten kotiin mennä vaihtamaan nahkatakki päälle ja uusi yritys ulos :D

U1

Meidän oli Nallen kanssa tänään tarkoitus mennä sataman avajaisiin, mutta nukuttiin vahingossa yhteen asti! Nalle oli kyllä laittanut herätyskellon soimaan, mutta oli unissaan lätkäissyt sen kiinni, kun se oli alkanut soimaan. Satamaan olisi tänään päässyt ilmaiseksi legendaarisella Puksu-junalla, en ole vielä ikinä ollut Puksun kyydissä, mutta ehkä tänä kesänä pakotan Nallen ja itseni sen kyytiin.

U2

Löysin H&M:stä tuon superhienon Unicorn Believer paidan, tuossa paidassa on kaikki kohdallaan: superhieno yksisarvinen kaupungin yllä, kuu, salamoita ja hologrammimainen unicorn teksti. Nahkatakin löysin kirppikseltä 7 eurolla, se on mulle pari numeroa liian iso, mutta halpa hinta ja kiinni olevat laput (täysin käyttämätön takki) houkutteli mut ostamaan sen. Eikä mua kaduta yhtään.

Toivottavasti sulla on ollut ihana lauantai! Mä lopettelen nyt kirjoittamisen ja menen syömään Jaffa mehujäätä, nam! Käy osallistumassa Signe Seebid arvontaan, jos sitä et ole vielä tehnyt.

U3

// The sun has been shining whole week here in Lahti, Finland! The weather has been amazing and so is my unicorn believer t-shirt from H&M.

♡:SΔRΔGΔLΔXYY

7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Joo, mä tykkään! Toi on alunperin Asokselta :)

   Poista
 2. Kiva nahkatakki, en voisi elää ilman omaani. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on muutama tahkatakki itelläni, ne on tosi kivan näköisiä ja sopii monenlaisen asun kanssa! :)

   Poista
 3. Ihanaa kun kelit alkaa nyt olemaan niin aurinkoiset! :) Satama on kyllä yks kivoimpia alueita Lahdessa. Meillä on ollut joskus puhettakin, mutta asuin tosiaan pari vuotta siinä Ankkurissa ja silloin tuli käytyä kesäisin siinä satamassa aika usein kävelemässä, jätskillä jne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se olikin, että sä oot asunut siinä! Mä tykkään tosi paljon sataman alueesta ♡

   Poista
 4. Hieno! Mulla on sellanen mikä näyttää hyvältä aukinaisena, mutta en oikein osaa käyttää sitä kiinni. Tulee pöljä olo mutta sulla toimii todella hyvin- kaaadeee D:

  VastaaPoista

Share some galaxy dust! ♡