18.4.17

Pääsiäinen 2017

Olipas kiva pääsiäinen, ei tehty mitään sen kummempia, mutta oli kivaa, kun Nallella oli vapaata ja tehtiin yhdessä juttuja monta päivää :) Perjantaina suunnattiin mummolaan grillaamaan. Mummolassa oli tosi paljon erilaisia grillattavia ja paljon ihmisiä ja hulinaa. Käytiin Sinin kanssa saunassa ja katseltiin mummon kanssa valokuvia. Kaikki pitivät kilpaa toisen siskon lasta Oliviaa sylissään.

p1

Lauantaina kaikki muut oli kiireisiä, joten suunnattiin Nallen kanssa kävelylle. Lahdessa on paljon hienoja kävelyalueita, joista sataman alue taitaa olla suosituin. Vaikka ilma näytti lämpimältä ja aurinko paistaa helotti, kylmä tuuli saapui jostakin. Katsottiin illemmalla Pakoa, ensimmäinen jakso näkyy jo nyt ruutu.fissä. Olen myös alkanut taas lukemaan ja lauantaina meni myöhään lukiessa Peter Jamesin Kuolema merkitsee omansa dekkaria.

p2

Sunnuntaina suunnattiin Sinin ja miehensä kanssa tivoliin kävelemään, ei käyty laitteissa mutta tivolialueella on ihana kävellä ja katsella tunnelmaa. Lahdessa on aina tivoli huhtikuussa ja vähän harmittaa, että joutuu kylmällä siellä käydä, olisi paljon kivempaa kesälämpimillä käydä tivolissa.

p5

Rakastuin tuohon karuselliin 

p3

Tivolin jälkeen mentiin Sinille: tehtiin ricky roadia ja pelattiin Pleikka 1. Illalla, kun menin kotiin, Nalle oli tehnyt minulle suklaamunajahdin! Oli hauska etsiä piilotettuja munia, joita löytyi mm. allaolevassa kuvassa olevasta kynttiläpurkista ja Nallen puvuntakin taskusta :D Saaliskin oli maittava: kaksi sydämin koristeltua Mignonia ja viisi Kinderiä!

p4

Maanantaina käytiin Nallen mummilla lakkaamassa hänen kyntensä matkaa varten. Ostettiin kotimatkalla Clas Ohlsonilta valokuvataskuja ja sain vihdoinkin laitettua vanhoja irrallaan olleita kuvia albumiin. Kisu tietenkin varmisti, että kaikki meni suoraan.

Sellainen oli tämän vuoden rauhallinen ja kiva pääsiäinen, mites teillä muilla vietettiin pääsiäistä?

p6

// Here's pictures of what I did on Easter :)

♡:SΔRΔGΔLΔXYY

7 kommenttia:

 1. Täällä oli myös tivoli tuossa lähellä pääsiäisen pyhät, mietin että mitenköhän kannatti, kun tällä vkolla kaupunkiin saapuu Sirkus Finlandia ja epäilen, että lapsiperheillä ei millään liikene rahaa molempiin, ei meinaten ole mitään halpaa lystiä. Lapsuuden kotikaupungissa tivoli oli torilla aina vappuna, välillä siellä oltiin räntäsateessa, välillä auringonpaisteessa, mutta silloin tiesin aina saavani kesän ensimmäisen hattaran. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on myös yleensä peräkkäin tivoli ja sirkus! Oi, kuulostaa niin ihanalta tuo lapsuustarina ♡

   Poista
 2. Täällä on vielä lunta, joten onneksi tivoli tulee vasta kesällä :D Joensuussa melkeinpä aina sataa vettä sen ajan kun Sariola on täällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, tosi ärsyttävää että siellä yleensä sataa silloin! :D Täällä on lumi hyvin sulanut, pieniä lumilänttejä saattaa olla jossain.

   Poista
 3. Nää sun arkipostaukset saa aina hymyn huulille <3

  Lomailin porukoilla, ajelin autolla (täällä mulla ei ole autoa koska ei mitään järkeä niin AAH AUTOLLA AJELU #vainmaakuntajutut :'D <3), jahtasin pokemoneja (kyllä, sillä autolla juurikin no kyllä vähän myös käveltiin köhköh) ja söin. Ja söin.

  VastaaPoista
 4. Voi miten söpö juttu tuo suklaamunajahti! :D Meillä oli oikein rentouttava pääsiäinen. Vietettiin se vanhempieni luona Pohjois-Karjalassa, kun isäni täytti perjantaina 70 vuotta. :)

  VastaaPoista
 5. Kuulostaa ja näyttää tosi mukavalle teidän pääsiäinen ^.^
  Mie löhötin vain kämpillä, latasin akkuja ja söin suklaata :P Maanantaina oli paluu takaisin sorvin ääreen :)

  VastaaPoista

Share some galaxy dust! ♡