27.4.17

Ihanaa luonnonkosmetiikkaa + Arvonta!

Bona Valeren nettisivut ovat uudistuneet ja sen kunniaksi sain muutaman Signe Seebidin tuotteen itselleni ja teille arvottavaksi. Olen ennenkin tehnyt useita postauksia Bona Valeresta ja olen oikeasti rakastunut siellä myytäviin tuotteisiin ja ostanut niitä useasti itselleni. Bona Valeressa myydään 100 prosenttisia luonnonkosmetiikkatuotteita, joista suurin osa on tehty naapurimaassamme Virossa käsin. Virossa on jo pitkään valmistettu luonnonkosmetiikkatuotteita ja itse luotan täysin näihin tuotteisiin.

ss2

Olen ennenkin täällä kertonut teille Signe Seebidin appelsiini sokerivartalokuorinnasta (15 €), koska se on lempituotteeni ja olen käyttänyt sitä jo monta purkkia. Sain tämän testiin, koska omistaja tietää minun tykkäävän tästä ;) Tässä on paljon sokerirakeita, jolla saa ihon ihanan pehmeän tuntuiseksi, lisäksi tämä tuoksuu ihan appelsiinimarmeladille, nam!

Merisuola-appelsiinisaippuan (8 €) ostin itse, sillä olen käyttänyt muita Signe Seebidin saippuoita ja nyt halusin kokeilla tätä. Käytän nykyään enemmän palasaippuoita kun suihkugeelejä, sillä olen huomannut monien suihkugeelien kuivattavan ihoani. Tämä merisuola-appelsiini on enemmän tarkoitettu rasvaiselle ja sekaiholle, kuin minun kuivalle iholleni, mutta ei tämä minunkaan ihoani ole korpuksi kuivattanut. Merisuolalla on tulehduksia estävä vaikutus, joten uskoisin tämän sopivan hyvin esimerkiksi nuorelle akneiholle. Tuoksu tässä on mukavan mieto.

ss3

Suht uutena tuotteena on pippuri-greippi vartaloöljy (40 €), jonka sain Bona Valerelta joululahjaksi. Tämä on oikeastaan hierontaöljy, mutta itse käytän tätä vähän kuin vartalovoiteen tavoin, sillä tämä kosteuttaa todella hyvin eikä jätä ainakaan omaa ihoani öljyiseksi. Tuoksuna on aivan ihana tuoreen greipin ja iskevän pippurin sekoitus, ei todellakaan mikään vahva ja ällöttävä tuoksu, vaan hento ja oikein mukava.

Nettikaupassa on ilmaiset postikulut yli 80 euron ostoksiin ja jälleenmyyjät löytyy tästä linkistä. Lahdessa tuotteista myy Gisan Unelma Kauppakeskus Triossa ja Ladycrone.

ss4

Sain teille arvottavaksi ihanan appelsiinisetin, joka sisältää Bona Valeren appelsiinikuorinnan ja merisuola-appelsiinisaippuan.

Arvonta alkaa nyt ja päättyy 7.5. Arvontaan osallistut kommentoimalla tähän postaukseen ja jättämällä sähköpostiosoitteesi ja nimimerkin.

ss1

// I just love estonian natural cosmetics 

♡:SΔRΔGΔLΔXYY