3.10.16

Garnier Moisture Bomb Tissue Mask

Sain Buzzadorin kautta käsiini muutaman Garnierin Moisture Bomb Tissue Maskin. Niille, jotka ei tiedä: Buzzador on verkkosivusto, johon kirjautumalla voi päästä mukaan kivoihin kampanjoihin ja päästä kokeilemaan tuotteita ennen muita.

Tykkään tällaisista kangasnaamioista, jotka laitetaan kasvoille. Yleensä tilaan naamioni Aasiasta, joten on kivaa, että Suomeenkin on tullut tällainen tuote, jota saa ihan tavallisista kaupoista. Garnierin naamio kosteuttaa ja virkistää, se sisältää granaattiomenauutetta ja hyaluronihappojohdannaista. Naamiot on yksittäispakattuja.Tällaisen naamion laittaminen ensikertalaisena voi olla hieman haastavaa ja oudon tuntuista, tärkeintä olisi, että mahdollisimman paljon naamiota osuu ihoon, joten ilmakuplat sun muut kannattaa tasoittaa. Itse tykkäsin kovasti tästä naamiosta, pidin sitä kasvoilla 15 minuuttia ja käytön jälkeen iho oli ihanan pehmeä. Nalle ei niin kovasti tykännyt naamiosta, se tuntui kylmältä ja limaiselta (mutta Nalle nyt ei ikinä tykkääkkään näistä "naisten hömpötyksistä"), Nalle piti naamiota 10 minuuttia ja kun kokeilin Nallen naamaa, sekin oli paljon pehmeämpi kuin ennen naamion laittoa!

Naamio sopii kaikentyyppisille ihoille ja ainakin omalle pintakuivalle sekä Nallen epäpuhtaalle iholle tämä oli oikein toimiva. Ainakin Sokoksen verkkokaupassa naamio maksaa 2 euroa, joten hintalaatusuhde on todella kohdillaan.// I got these Garnier Moisture Bomb Tissue Mask from Buzzador. I like to use tissue masks and this wasn't exception: my skin was very soft after usin this mask 15 minutes.

♡:SΔRΔGΔLΔXYY

5 kommenttia:

 1. Garnierin uudet sheet maskit on kyllä hintaansa nähden tosi kivoja.

  VastaaPoista
 2. Kangasnaamiota en ole kokeillut vaikka rakastankin naamiota. Ehkä olisi korkea aika ostaa testiin :D

  VastaaPoista
 3. Mäkin olen näitä testaillut ja julkaisen pian tekstin omista kokemuksista. Olen käyttänyt jonkun verran korealaisia kangasnaamioita, joihin verrattuna Garnier pärjäsi hyvin :)

  VastaaPoista
 4. Siis eikö nää oo ton kalliimpia?! Oon katellu näitä ohimennen ja tuhahdellu että "salee maksaa kauheesti" :'-D Hahah. No, ehkä ens kerralla vois oikeesti kurkata sitä hintalappuakin...

  VastaaPoista
 5. En päässy ite testaan mutta kiva että sie pääsit ja sait nallenki mukaan =)

  VastaaPoista

Share some galaxy dust! ♡