13.9.16

Lancôme Grandiôse Liner

Huomasin Kicksissä käydessäni, että Lancomelta on tullut uusi Grandiose eyeliner. Koska olen kova eyelinereiden ja Lancomen ystävä, päätin ostaa kyseisen linerin.Lancomen pakkaukset on yleensä ihanan ylellisen ja dramaattisen näköisiä, tämäkin liner liukuvärjätyn mustan korkkinsa ja Lancome ruusun kanssa on erityisen kaunis. Erikoista tässä eyelinerissä on se, että sen kaula kääntyy oikealle ja vasemmalle, joten siipirajauksen tekeminen on helppoa, kun korkki ei osu kasvoille häiritsevästi.Linerin kärki on suht pitkä, kapea ja joustava, joten väriä on tosi helppo levittää. Värivaihtoehtoja on musta, sininen ja ruskea ja ainakin tämä musta kuivuu nopeasti ja jää kivan mattapintaiseksi. Hinta tässä (38-39 €) on mielestäni kallis, mutta tämä on niin hyvä eyeliner, että se jää ehdottomasti meikkipussini vakiasukkaaksi.// I love Lancome and eyeliners so of course I bought this Lancome Grandiose liner when I saw it! It's quite expensive (38-39 euros in Finland) but it's so good I will buy this again when it runs out.


♡:SΔRΔGΔLΔXYY

P.S. Richin arvonnan voitti HANNALIININEN84, onneksi olkoon, voittajalle on laitettu viestiä :)

8 kommenttia:

 1. Tää on tosi jännä, oon katsellut tätä, mutta teen niin harvoin rajauksia, että en ole "uskaltanut" ostaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta, että jos tekee harvoin rajauksia, niin ei kaikkein kalleinta ehkä kannata ostaa, ettei se väri jumahda pulloon ja sitten se menee ihan hukkaan :)

   Poista
 2. Ihanan näköinen pakkaus! Hinta on kyllä aika hurja, mutta varmaan laatukin on sen mukaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tän laatu on niin hyvä, että mä aion jatkossa ostaa tätä lisää :)

   Poista
 3. Tosi jännä kyllä tuo korkki! Itse teen pääasiassa vain pehmeitä rajauksia, joten tällaiset jäisi mun meikkipussukassa käyttämättä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä itelläni tykkään just kovista rajauksista, mutta muilla pehmeät rajaukset näyttää tosi kivoilta ♡

   Poista
 4. Hui, mikä hinta! Melkein meikäläisen viikon ruokarahat (50e). =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä mun piti vähän miettiä, että missä vaiheessa mulla on varaa ostaa tämä. Onneksi Sokoksella oli just kauneusviikot, kun edellinen eyeliner loppui ja sain ostettua tämän -20% alekupongilla :)

   Poista

Share some galaxy dust! ♡