2.6.16

Neon

Mikä sopisi paremmin kesään, kuin neonvärit? Halusin kynsille neonia ja mietin jonkun aikaa, mitä tekisin. Kaivoin lakkalaatikosta China Glazen Yellow Polka Dot Bikinin, joka on jo ihan lopussa, tarvii varmaan hommata uusi neonkeltainen ja O.P.I:n Strawberry Margaritan sekä maalarinteippiä. Näistä kynsistä tuli omasta mielestäni tosi hienot ja piti tehdä nämä sitten uudemmankin kerran.Tosi jännää, että nyt on jo kesäkuu ja ihan virallisesti siis kesä! Ulkona on jo monta viikkoa ollut kunnon helteet ja olen tänä kesänä taas rakastunut mekkoihin, enkä muuta melkein ole päälleni laittanutkaan. Onkohan vedet jo siinä kunnossa, että uskaltaisi mennä uimaan?// Neon and Summer, what could be better?

♡:SΔRΔGΔLΔXYY

P.S. Synttäriarvonnan voitti NELLA ja lohdutuspalkinto menee Anonyymilukijalle TANJA.J:lle (voittajille laitettu sähköpostia), kiitos kaikille osallistujille!

3 kommenttia:

 1. Ihanan kesäiset kynnet ♥
  Mie en ole vielä saanut kaivettua neon lakkoja esille :D

  VastaaPoista
 2. Sopii hyvin kuvio mantelin muotisiin kynsiin. =)

  VastaaPoista
 3. Kauniit on kynnet, oikeen kesäset :) Höh tuntuu et kaikkialla muualla on helteet koko ajan ja täälä on nytteki 10 astetta lämpöä ja tuulee kauhiasti, ihan epäreilua :'(

  VastaaPoista

Share some galaxy dust! ♡