28.4.16

Kevät

Minttu lähetti mulle tän kuun alussa kivan sähköpostin ja pyysi mua blogiinsa kevään vierailevaksi tähdeksi, oli tosi siistiä saada tällainen kunnia, varsinkin, kun kevät on mun lempivuodenaika, kirjoituksen voit lukea tästä linkistä. Siitä inspiroituneena halusin käydä kuvailemassa keväisia maisemia, tarkoitus oli maanantaina käydä, mutta silloin satoi, tiistaina satoi, keskiviikkona satoi. Tänään torstaina oli pilvinen ja synkkä ilma, mutta ajattelin silti aikani kuluksi käydä lenkillä ja napata kameran samalla mukaan.Keväässä on parasta se, kun on vielä vähän viileää, mutta aurinko alkaa jo lämmittää. Ilma on ihanan raikas ja helppo hengittää (heti, kun vaan katupölyt saadaan pois). Tiedättekö ne pienet purot, jotka tulee auto- ja kävelytien väliin, ne vedet, kun lumet sulaa ja alkaa virtaamaan? Niistä mä pidän kaikista eniten. Mä pienenä rakentelin havunneulasista patoja niihin puroihin ja vesi alkoi kiertämään niitä patoja.Luonto alkaa pikkuhiljaa vihertämään ja kaunistumaan. Kaupungissa se vihreys lämmittää mieltä, kun harmaan betonin seassa näkyy jotain värikästä. Puut alkaa vihertää ja linnut jo laulaa. Näin eräänä päivänä västäräkin ja vanhan uskomuksen mukaan se tarkoittaa sitä, että kesään on enää vähän aikaa.Myös se on ihanaa, kun valoa on pitkälle iltaan asti, ei yhtään tunnu, että kello on paljon, kun on niin ihanan valoisaa koko ajan. Onko täällä muita kevätfaneja? :)// Spring is my favourite time of the year, the sun starts shining a little bit, there are much light and the flowers starts to grow.

♡:SΔRΔGΔLΔXYY

8 kommenttia:

 1. Minä Minttu täällä olen suuri kevään ystävä. Keväänlapsi minäkin toukokuussa syntymäpäivä. :) Västäräkin näin jo 14.4. enoni syntymäpäivänä jäi hyvin mieleen. Peipposia odotellessa.
  Kevät on juurikin siintä ihana vuodenaika kun ei ole liian kuuma eikä kylmä ja joka päivä voi nähdä luonnon muuttuvan sekä vihreyden lisääntyvän. Sadettakin siis tarvitaan jotta luonto puhkeaa kukkaansa.

  Kiitos vierailustasi ja mukavaa, kun kerroit ja linkitit sen tännekin. <3
  Hauskaa Vappu viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihanaa, kun näkee sen, kun luonto alkaa elämään ♡ Lahdessa on satama ja paljon lokkeja, on ihanaa kun ne lokit tulee keskustaan ja saa kuulla lokkien kiljuntaa myös kotona (asun siis keskustassa) :)

   Poista
 2. Ihana postaus :) Piristi! Ja harmaudesta huolimatta tosi kivoja kuvia ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Yritin just sellasta piristävää postausta tehdä ♡

   Poista
 3. Mäkin rakastan kevättä! ♥ Kesä kuitenkin on mun lemppari kun synttäritkin silloin ;) Mut kevät on kans ihana ku kaikki alkaa pikkuhiljaa vihertyä ja ennen ku huomaakaan on helle. ♥ Ah!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, hauskaa kun mä tykkään keväästä senkin takia että mun synttärit on silloin :D :D Ihanaa, kohta on jo helle, eilen oli ihan hirveän kuuma jo! ♡

   Poista
 4. Oi tosi ihana postaus! Mää tykkään tästä kevään loppupuolesta. Alku on ärsyttävää, ku on loskaa, haisee ja kaikkialle sotkeentuuu kuraa. :D Ja se harmaus valkosen lumen jälkee ei oo kiva. Mut loppupuoli on ihana. Just ku on valosaa, arska paistaa, voi tehä pihalla kaikkia, linnut lauleskelee. ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, toi on kyllä totta! :D Kevään loppupuoli on parasta ♡

   Poista

Share some galaxy dust! ♡