14.3.16

Ontic Minerals

Bona Valerelle saapui viime vuoden puolella virolainen mineraalimeikkisarja Ontic Minerals. En ole aiemmin käyttänyt mineraalimeikkejä, enkä tiennyt niistä paljoakaan, lähinnä sen, että mineraalimeikit käy monenlaiselle iholle, myös kuivalle ja herkälle. Itselläni on herkkä iho, enkä pysty käyttämään meikkivoiteita, sillä ihoani alkaa saman tien kutittamaan. Olen aina katsellut kateellisena, kun muilla on sileä, tasainen meikkivoideiho. Oma ihoni tosin on suht hyvässä kunnossa, joten periaatteessa en edes tarvitse meikkivoidetta, mutta olisihan se silti kiva saada posliininukkemainen iho joskus.Koitin liikkeessä tätä Ontic Mineralsin mineraalipuuteria ja arvatkaapa mitä! Koko päivänä ei ihoani kutittanut ollenkaan! Kävin sitten ostamassa itselleni tämän mineraalipuuterin sävyssä Stories from the Ivory Coast, joka on todella vaalea ja sopii ihooni täydellisesti.

Mineraalimeikkipohjan levitys käy niin, että kaadat kannelle pienen määrän tuotetta ja pyöräytät kabukisiveltimen kannessa, taputtele ylimääräinen tuote takaisin kanteen ja pyörivin liikkein hiero kabukia kasvoillesi.Sain testiin aurinkopuuterin sävyssä Regards from Africa, tuotteessa näkyy kimalletta, mutta levitettynä ne ikään kuin sulavat ihoon, eikä tee diskopalloefektiä. Itse käytän aurinkopuuteria poskille ja otsan varjokohtiin, en koko kasvoille, joten en tiedä, miten se käyttäytyy koko kasvoille levitettynä. Tämä aurinkopuuteri on todella pigmenttistä, joten kannattaa olla varovainen levityksen kanssa.

Allaolevassa kuvassa molemmissa on mineraalipohja ja aurinkopuuteri. Sävy ei ole oikeasti keltainen, en vain pitkästä aikaa osannut ottaa meikkikuvia. Molemmat tuotteet kuivuvat mattapintaiseksi ja vedenkestäväksi ja peittävät hyvin. Ontic Minerals jää todellakin meikkipussini vakivarusteisiin, on ihanaa, kun viimeinkin saan kasvoni tasaiseksi ilman kutinaa! 

Mineraalipuuterien hinta on 29,95 € ja aurinkopuutereiden 21,95 €.// My skin is sensitive and I can't use any foundation on my face, until now! I found mineral makeup, my first mineral makeup foundation is from Ontic Minerals and it's amazing! It gives you beautiful matte look and it's waterproof and really covering and the best part is: it doesn't itch my face.

♡:SΔRΔGΔLΔXY

4 kommenttia:

 1. Tämä onkin mulle ihan uusi merkki, pitääpä tutustua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon tykännyt näistä kahdesta tuotteesta, jotka omistan :)

   Poista
 2. Mullekin ihan uusi merkki mutta näyttää tosi hyvältä sinulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ihanaa, kun voi vihdoinkin käyttää kasvoille jotain tuotetta, joka ei kutise iholla :)

   Poista

Share some galaxy dust! ♡