16.3.16

Lateksia kynsille

Kynsimaailmassa on nyt ainakin vuoden kohistu nestemäisestä lateksista, joka helpottaa kynsien siistimistä leimatessa, liukuvärjätessä ym. sotkuisessa puuhassa, niimpä pyysin Born Pretty Storelta testiin kaupan oman valkoisen lateksin.Käyttöohjeet on simppelit: levitä sudilla sormille, anna kuivua, lakkaa/leimaa, vedä lateksi pois. Olen nyt muutamia kertoja käyttänyt tätä lateksia ja ei, meistä ei tullut ystäviä. Jostain syystä kuoriminen on todella hankalaa ja lateksia jää sormille. En vain saa tätä toimimaan. Olen laittanut ohuita ja paksuja kerroksia, mutta en vaan saa lateksia vedettyä pois ilman, että sitä jää sormille. Moni on kuitenkin kehunut tätä lateksia, joten toimimattomuus saattaa johtua ihan vaan itsestäni.Halusin koittaa pitkästä aikaa liukuvärjäystä sienellä, mutta sekin epäonnistui, sillä sieni jota käytin oli väärää materiaalia ja väristä tuli epätasainen. Koitin vielä pelastaa tilanteen hologlitterillä, mutta ei ei, en tykännyt ja lakat meni saman tien vaihtoon yöllä. Nyt olisikin kiva kuulla, että mitä sientä te käytätte liukukynsissä?Jos kuitenkin kiinnostuit tästä lateksista, niin sen hinta on tällä hetkellä 2,99 dollaria, BPS myy myös muita kynsilatekseja ilmaisella toimituksella ja koodilla CVG10 saat 10 % alennuksen ostoistasi.// Liquid peel off latex are now very in among nail polish enthusiasts. Everyone says it's easy to use while stamping nails or doing ombre nails because you don't have to clean your cuticles, just peel off the latex after you're nails are done. For me this didn't work, I tried thick and also thin layer but I just couldn't peel it off and a lot of latex just remained on my cuticles.

There's a large nail art section on Born Pretty Store, so you might want to check it out. There's free worldwide shipping and you'll get 10 % off your order by using the code CVG10

♡:SΔRΔGΔLΔXY

21 kommenttia:

 1. Ihan kivat kynnet kaikesta huolimatta

  VastaaPoista
 2. Semmonen tuli mieleen, että kun heillä on mennyt etikettilappuset todella sekaisin, itselläni kahdessa leimalakassa on peel off-lappu, että eihän tuo nyt satu leimalakkaa olemaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, jännä, että tollasia sekaannuksia sattuu :O Tää oli lateksia, oli sellaista ihmeen liimamaista ja venyvää tavaraa, jota ei saanut kynsilakanpoistoaineellakaan pois :D

   Poista
 3. Joo, ei tämä bps lateksi vedä vertoja Glistenin pinkille. Mutta hätätapauksessa toimii jos muuta ei ole saatavilla. Pieniä paljoja itelläki jää sormiin kiinni. Kristan mainitsema sekaannus on myös joissain mun pulloissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, eli ei ollut mun taidoista kiinni, kun sullakin jäi paloja, tosi ärsyttävää! Ehkä mä joskus koitan sitä Glisteniä :)

   Poista
 4. Tein samaisesta tuotteesta testit pari vkoa sitten blogiini. Tämän kanssa pitää olla vasta rasvatut/öljytyt kynsinauhat ja aika reilu kerros laitettuna kynnen ympärille, sitten lähtee ihan yhdellä kertaa pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos neuvoista! Pitääkin koittaa uudelleen niin, että öljyän ensin kynsinauhat! :)

   Poista
 5. Kuulin tästä lateksista vasta pari viikkoa sitten, en ole niin kynsilakkaihminen kuin tiettyihin aikoihin vuodesta ja en tosiaan osaa mitään perus lakkausta upeampaa :D Hyvä että luin tämän postauksen, mikäli päädyn lateksia hommaamaan niin kartan tämän sitten kaukaa!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
 6. Hauska idea, jos tämä toimisi kunnolla. Ei olisi niin tarkkaa meneekö lakat sormille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Heidi tossa ylempänä jo suosittelikin Glisten&Glow Ctrl-alt-del lateksia, toivottavasti se toimii paremmin, kuin tää :)

   Poista
 7. mä luulin saaneeni BPS:ltä lateksia, sainkin peel offia. Just samat ongelmat mullakin sen kanssa, niin suosittelen testaamaan että kestääkö se veden kanssa läträtessä. Jos ei niin sulla on peel offia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HAHA voi ei! Täytyykin kokeilla, miten tää käyttäytyy peel offina, kun oli just sellaista liimamaista, mitä peel offikin on :D

   Poista
 8. Näyttääpä ihanilta noi sun kynnet. Ihan on kuin karkkia ;)

  VastaaPoista
 9. Oi miten söpöt kynnet! Joku lateksi ois kyllä kiva hankkia Mut en haluais maksaa kauhiasti nii tuo ois kyllä hyvä. :^)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos sulla ei mee hermot siihen irtopalojen nyppimiseen, niin sitten kannattaa kokeilla :D

   Poista
 10. Mulle tuli myös ekana mieleen et toi käyttäytyy kuin peel off! Oli miten oli, tykkään tästä lakkauksesta! Ei pieni epätasaisuus haittaa ja holo<3 mä käytän meikkisientä, kostutettua tai kuivaa, päivästä riippuen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko kyllä kokeilla, miten tää toimii peel offina :D En muuten en tajunnut kosteuttaa tota sientä, täytyy ensi kerralla kokeilla sitäkin :)

   Poista

Share some galaxy dust! ♡