25.1.16

Makeit & Grimas

Nyt hieman vanhempaa materiaalia, olin nimittäin ennen Halloweenia Tampereella Sinin järjestämässä maskeerausmiitissä. Muokkasin nämä kuvat jo aika heti tapahtuman jälkeen, mutta silloin mulla oli niin paljon postauksia jonossa, etten ehtinyt julkaisemaan tätä.Tapahtuma järjestettiin Makeitin tiloissa Tampereella osoitteessa Kauppakatu 15 ja ohjelmassa oli maskeerausjuttuja, ilmottauduin heti mukaan, koska en ole aiemmin maskeerannut mitään. Sain sopivasti ostettua alennusliput bussiin ja koko edestakainen matka maksoi vain 9 euroa :DAluksi liikkeen omistaja Raila kertoi Makeit-liikkeen tarinaa ja toivotti meidät tervetulleiksi, sitten Grimasin maahantuoja Markku kertoi meille Grimasista ja miten hänestä tuli maahantuoja. Grimas on hollantilainen meikkisarja, josta löytyy tarvikkeet ja meikit maskeeraukseen ja tavalliseen meikkiin, Grimasin meikit on todella edullisia (ostin esimerkiksi 150 gramman irtopuuterirasian 24 eurolla) ja todella pigmenttisiä ja laadukkaita.Makeitin alakertaan oli koristeltu meille halloween-teeman mukaiset tilat. Kati Puustinen tuli kertomaan meille maskeeraajan työstä, oli tosi mielenkiintoista kuunnella.Istuttiin Catarinan kanssa ja höpistiin kaikkia juttuja, Catarina on aivan ihana ihminen, kiitos seurasta! :3 Cafe & Salad Bar Sanna's vastasi tarjoiluista ja saatiinkin hyviä ruokia: lihapiirakoita, kummitusvaahtokarkkeja ja aivomuffinsseja.Sitten alkoi mielenkiintoisin osio: Kati alkoi maskeeraamaan! Ensin meille näytettiin, miten saa tuollaisen karmaisevan jäljen kasvoille nestemäisellä lateksilla, ohuilla paperisilla nenäliinoilla ja tekoverellä.Seuraava maskeeraus oli perinteinen ballerinameikki, jossa kulmakarvat peitettiin kulmavahalla ja tehtiin silmät niin, että ne vaikuttavat esiintymislavalla oikein suurilta.Lopuksi vielä tutkailtiin Grimasin laajaa valikoimaa ja osteltiin tuotteita. Osa lähti vielä syömään, itse suuntasin takaisin bussiasemalle. Kiitos Sinille, olit tehnyt todella suuren työn, että miitti onnistuisi, kiitos!

Jos et satu asumaan Tampereella, niin Makeitilla on myös verkkokauppa.

♡:SΔRΔGΔLΔXY

8 kommenttia:

 1. Oon suosinut grimasi jo pidempään ja mua ihmetyttää, ettei grimasin meikit ole kovin suosittuja. Ne on kuitenkin jopa arkikäytössä todell hyviä! Moni ehkä mieltää grimasin maskeeraukse kanssa käsi kädessä kulkevaksi, mutta esimerkilsi grimasin luomivärit on todella laadukkaita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä pitkään pidin Grimasia maskeeraussarjana, kunnes aloin kuulemaan ihmisiltä kehuja siitä ihan tavallisessa meikissä. Grimas on kyllä ihan loistava meikkisarja, jota jokaisen pitäisi kokeilla :)

   Poista
 2. Aivomuffinssit ihan parasta, näin noita muissakin blogeissa ja ensi syksynä on pakko testata itse. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi oli niin hauskan näköisiä! En ite oo aiemmin törmännyt noihin :D

   Poista
 3. ^^ <3 Oli tooosi kiva vihdoin nähdä ja rupatella! Toivottavasti jossain vaiheessa taas uusiksi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli joo! Toivottavasti pian ois joku kiva miitti, missä voitais taas nähä :3

   Poista
 4. Pirkanmaalla asuessa mä käväisin pari kertaa tuolla liikeessä ja olisin varmaan voinut haalia sieltä mukaani vaikka mitä :D Ostin pari vuotta sitten ison purnukan Grimasin irtopuuteria 6-8 eurolla ja siitä on edelleen varmaan 90 % jäljellä, tuntuu että se ei lopu ikinä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mä ostin kanssa ison tonkan puuteria ja musta tuntuu, että se kestää mulla loppuelämän :D

   Poista

Share some galaxy dust! ♡