4.1.16

Frosty baby boomer + arvonnan voittaja

Halusin kylmän tammikuun vuoksi tehdä huurteiset kynnet ja pohdin pari päivää, että mitä ihmettä laittaisin kynsille. Päätin sitten kokeilla baby boomer-kynsiä eli ranskalaisen manikyyrin liukuväriversiota. Lakkasin yhden kerroksen Lumenen Stay Prettyllä, joka on läpinäkyvä vaaleanpunainen ja töpöttelin päälle Essien Blancia sienellä, halusin tahallisesti tehdä tuollaisen röpelön lopputuloksen, jotta valkoinen näyttäisi lumelta. Päälle leimasin hopealla Born Pretty Storen BP-L032-laatasta, joka oli myös arvonnassa viikonloppuna blogissani. Kuorrutin lakkauksen vielä Cuccion mattalakalla, jonka olen saanut Cosmeryalta.
Kynsistä tuli ihan kivat, ei ihan ominta tyyliäni tällaiset neutraalit kynnet. Harmitti, että lumihiutaleet ei näkyneet kunnolla, mutta aina ei voi onnistua :)

BP-L032 ihanan lumihiutaleleimalaatan voitti (random.orgin avulla) ANNI The Yellow Nails blogista, en malta odottaa, millaiset kynnet Anni tällä laatalla tekee! 

Edellisen postauksen kynsillä käytetty harmaa lakka oli OPI:n Embrace the Gray, sitä kyseltiin paljon kommenteissa, mutta kommentit on nyt piilotettu kun niissä oli sähköpostiosoitteita.
// There's so much snow in Finland right now so I wanted to do a frosty baby boomer nails. The base is Lumene Stay Pretty, white is Essie Blanc, snowflakes are made with BP-L032 image plate from Born Pretty Store and the matte nail polish is from Cuccio.

♡:SΔRΔGΔLΔXY

12 kommenttia:

 1. Hih, oon niin innoissani laatasta! Aamu sai kivan piristyksen, kiitos vielä :)
  Oot tehny ihanat lumihiutalekynnet <3

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Jos vihjailet sopupeliä, niin tässä ei ollut. Tein kommentointijärjestyksessä listan osallistujista ja syötin random.orgiin osallistujien määrän. Random.orgista sain luvun ja katsoin, kuka oli kommentoinut sillä numerolla.
   Halusin ilahduttaa arvonnalla kaikkia, myös ei-rekisteröityjä lukijoita, joten ikävää, että sinulle jäi paha mieli tästä.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Jonna, mulle tuli näistä mieleen ihan huurre ♡

   Poista
 4. Kivat lumikynnet! Ja nyt saatiin lunta oikeastikin :)
  Muistelin tässä, että sä tykkäsit näytteistä. Mä taas tykkään kerätä niitä, mutta en käyttää. Mulla ois niitä kasa, jos haluut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ihanan näköistä, kun on valkoista ♡
   Joo, kyl mä voin ottaa näytteitä, mua aina jännittää, mitä niissä on, kiva kokeilla :)

   Poista
 5. Oikein nätit. <3 Onnea Annille!

  VastaaPoista

Share some galaxy dust! ♡