27.1.16

Decal Work Mat

Mä oon monista blogeista lukenut loistavasta tuotteesta nimeltään Messy Mansion Decal Work Mat ja itsekin päätin ostaa sellaisen itselle testiin ja teille arvottavaksi.Matto on tehty silikonista ja on kooltaan 30 cm x 40 cm. Tällä matolla voi tehdä kaiken, mikä liittyy kynsiharrastukseen, sillä se on kynsilakan ja asetonin kestävä. Koitan yleensä uusia kynsilakkoja heti ensin käteen osuvalle paperille/mainokselle/kirjekuorelle, kun haluan heti tietää lakan koostumuksen ja miltä se näyttää levitettynä, nyt vaan otan tämän maton esille ja sudin lakkaa sille. Leimaus on tosi kivaa tämän maton päällä, kun laatta ei liu'u yhtään, vaan se pysyy jämäkästi paikoillaan leimauksen aikana. Maton avulla on myös helppo tehdä omia leimadecaleita ja harjoitella leimojen kohdistamista, pilkkutikun käyttöä ym.Decal Work Mat on helppo säilyttää pienessä tilassa, sillä sen voi rullata tai taitella pieneen tilaan eikä siihen tule ryppyjä tai muuta vastaavaa. Tämä on kyllä hyväksi ja tarpeelliseksi havaittu väline ja saa ehdottomasti jäädä kynsipisteelleni (vaikka Nalle ensin olikin sitä mieltä, että tämä on turha ja mainoslehdet saa kelvata leimausalustaksi :D)!ARVONTA

- Arvonta on vain julkisille lukijoille Bloggerin, Facebookin tai Bloglovinin kautta.
- Kirjoita kommenttikenttään jotain kivaa ja ilmoita samalla, mitä kautta luet blogiani sekä sähköpostiosoitteesi, jotta saan voittajan kiinni.
- Arvonta päättyy 7.2 ja arvon voittajan random.orgin avulla.
- Voittaja saa itselleen Messy Mansionin Decal Work Matin.
// Messy Mansion Decal Work Mat is amazing! You can do lots of things with it fex. try different nail polish combinations, do your own nail decals, practice your stamping skills etc.

♡:SΔRΔGΔLΔXY