16.12.15

Showroomilla vierailemassa

Sain kutsun Crea Iloan showroomin avajaisiin ja nappasin Suvi-siskon sinne mukaan. Tarjolla oli kuohuvaa, pientä syötävää (juustot ja keksit, nam ) ja Kahiwan kahvia. Crea Iloan kanssa samassa tiloissa on myös valaisinyritys Karlux ja sieltä saa ostettua Kahiwan kahvia. Olen aiemmin tehnyt postauksen Crea Iloasta (aiemmassa postauksessa myös arvonta), joten kerron teille nyt näistä kahdesta muusta yrityksestä.Kahiwa Coffee on lahtelainen yritys, joka maahantuo kahvia Keniasta. Kahiwa Coffee ostaa kahvin suoraan viljeliöiltä eikä tukkureilta, jolloin viljelijä saa tuotteestaan isomman hinnan, vähintään 15 % korkeamman, kuin Reilun kaupan takuuhinta.Joonas oli paikanpäällä tekemässä jokaiselle oman kahvin joko Aeropressillä (kuvassa näkyvällä "putkilolla") tai V-60 suodattimella, kyselin näistä eri kahvilaitteista, mutta totta kai olen jo unohtanut kaiken :D Kahvi kuitenkin oli todella hyvää, siinä oli hyvällä tavalla paljon vahvempi maku, kuin tavallisessa kahvissa.
Kahiwaa saa Lahdessa Crea Iloan Showroomilta, Sinne Storesta ja netistä Store of Hopesta.Karlux on perheyritys, joka on toiminut jo vuodesta 1983 lähtien. Karlux keskittyy pihavalaisimien tekoon ja Karluxin valaisimia on mm. Lahden matkustajasatamassa, Eduskuntatalolla ja Ulkoministeriön Meripajan hallintorakennuksessa.Vaikka Karlux tekeekin paljon valaisimia yleisille alueille, niin myös omalle pihamaalle on saatavilla valaisimia seinälle ja pihaan.Showroomilta löytyy tietysti myös Crea Iloan korut ja kodin tuotteet! Showroom löytyy osoitteesta Lahdenkatu 14 ja se on auki sopimuksen mukaan tai silloin, kun joku on paikalla. Tällä hetkellä koruja ja kodintuotteita saa ostettua verkkokaupasta, Lahdessa K.I.Kaukosta ja 15.-22.12.2015 Designed in Lahti Joulu Shopista osoitteessa Vesijärvenkatu 20.Blogissa on vielä arvonta käynnissä, jossa on palkintona Crea Iloan kaunis Basic sydän, kannattaa osallistua, jos et ole sitä vielä tehnyt :)// I was invited to visit for Crea Iloa and Carlux showroom.

♡:SΔRΔGΔLΔXY

2 kommenttia:

  1. Kiva lueskella näitä postauksia nyt Lahteen muuttaneena, tuntuu, että oppii tuntemaan kaupunkia ja sen liikkeitä vähän paremmin sun blogin kautta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista! Musta on kiva tuoda esille nimeomaan lahtelaisia liikkeitä :)

      Poista

Share some galaxy dust! ♡