19.12.15

Joulun porokynnet

Sain taas Born Pretty Storesta valita tuotteita testiin ja yksi niistä oli lähestyvän joulun vuoksi tämä water decal arkki. Arkissa on valkoisia suloisia poroja, lumihiutaleita ja tähtiä.Lakkasin kynnet punaisella OPI:n Over & Over A-Gwenillä, joka on lempipunaiseni ihanan tummanpunaisen intensiivisen värinsä vuoksi. Punaisen kuivuttua lakkasin siveltimellä Orlyn kultaista Glitz-lakkaa kynsille vähän miten sattuu. Sitten asettelin decalit kynsille ja lopuksi kuorrutin kaiken INM:n Northern Lights Goldilla.Nämä decalit on oikein hyviä, yksikään ei repeytynyt ja nämä on sellaisia, mitä voi vielä hetken asetella kynnelle, ennen kuin ne jämähtää kiinni, hintakin on vain 1,65 dollaria.Koodilla CVG10 saat 10 % alennuksen. Born Pretty Storella on ilmainen toimitus ja edulliset tuotteet, kannattaa tsekata myös muut decalit ja kynsituotteet. Kun koodiani on käytetty vielä 5 kertaa, lupasi BPS sponsoroida 20 dollarin arvoisen lahjakortin arvonnan blogissani!
 
Ja arvonnasta puheenollen Crea Iloa korun voitti JONNA H., onneksi olkoon, laitan sulle viestiä :)// I got this water nail decal sheet from Born Pretty Store. There's  reindeers, snowflakes and stars on this sheet. They are very high quality, non of them ripped while I was doing my nails and you can also move them a little on nails before they stick.
 
Check also a large nail art and water decal sections. You can use code CVG10 to get 10 % off on your order. Born Pretty Store has free shipping worldwide.

♡:SΔRΔGΔLΔXY

16 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, mä tykkäsin näistä myös! Harmitti oikeen poistaa nämä, mutta oli pakko, kun ne oli kärjistä jo niin kuluneet.

   Poista
 2. Todella ihanat <3 tykkään persoonallisesta ideasta sutia tuota kultaista, näyttää tosi kivalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä en tiedä, mistä toi sutiminen tuli mieleen, mutta se oli hyvä idea :)

   Poista
 3. On kyllä todella onnistuneet. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Fani, mä myös tykkäsin näistä tosi paljon :)

   Poista
 4. Mäkin oon tykännyt tuon merkin siirtiksistä, ne on kyllä olleet toimivia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää muistaa toi merkki, kun jatkossa tilaa, oli sen verran hyviä decaleita :)

   Poista
 5. On kyllä nätit kynnet, ihanat ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanne, näitä oli kiva tehdä kun meillä oli kissa hoidossa ja se koko ajan yritti tulla vesikipolle, johon laitoin noi decalit :D

   Poista

Share some galaxy dust! ♡