14.12.15

Ensimmäinen joululahja

Mä kirjoitin tämän vuoden joululahjapostaukseen, että mun ykköstoive on AS-Prestige suihkupää. Käytiin viikonloppuna joulumessuilla Nallen kanssa ja nähtiin siellä Aroma Sensen piste, jonne tietysti heti innoissani ryntäsin kyselemään lisää näistä suihkupäistä. AS-Prestiget oli loppu varastosta ja myyjä suositteli edullisempaa AS-9000, joka on kuulemma saman tasoinen, kuin AS-Prestige, mutta erilainen muotoilu. Jäätiin Nallen kanssa pohtimaan asiaa (koska Nalle ei olisi halunnut maksaa näin paljon suihkupäästä, AS-Prestige maksaa 109 euroa ja AS-9000 89 euroa.), kunnes myyjä ehdotti, että voi myydä meille edullisesti AS-Prestigen näytekappaleen, tartuttiin tilaisuuteen ja sain tämän Nallelta joululahjaksi :)



Syy, miksi halusin uuden suihkupään oli, se että taloyhtiö (asutaan vuokralla) laittoi vedensäästön päälle, minkä vuoksi vettä tulee hanasta tosi niukasti, hiukset ei kunnolla peseydy, kun paine on niin olematon. Luin netistä, että tässä suihkupäässä olisi jo itsessään painetta ja kysyin messuilla vielä lisää tietoja. Mä rakastan istua suihkun lattialla ja vaan istua suihkun alla omissa ajatuksissani, taloyhtiön vedensäästön takia suihkussa olo ei ole enää ollut yhtään kivaa.



Tämä AS-Prestige oli suihkupäistä kaikista kallein ja halusin sen nimenomaan sen takia, että se on Aroma Sensen suihkupäistä isoin ja se on niiiiiiin kaunis kuparisine yksityiskohtineen.



Aroma Sense suihkuihin on mahdollisuus ostaa aromageelipatruunoita, joita on eri tuoksuisia. Itse sain mukaan sitruunan tuoksuisen, tämä ei ole niin raikas, mitä oletin, ehkä vähän pettymys. Nämä patruunat kestävät nelihenkisessä perheessä noin 2 kk, kun tämä loppuu, niin voisin ostaa mangon testiin. 

Tässä suihkupäässä on paljon muitakin positiivisia juttuja, kuin vedenpaine (alla oleva teksti suoraan maahantuoja nettisivuilta):

 • Suodattaa kalkkia, metalleja ja muita epäpuhtauksia. Ne ei tahraa enää kylpyhuonettasi.
 • Antibakteerikuulat neutralisoi mahdolliset bakteerit
 • Kosteuttava vaikutus (auttaa kuivan ihon hoidossa)
 • Säästää vettä ja energiaa, jopa 140€ vuodessa *)
 • Neutralisoi kloorin kuivattavan vaikutuksen.
 • Aromaterapiaa (9 erilaista tuoksua)
 • Kasvattaa vedenpainetta
 • Patentoitua tekniikkaa
 • Ihana suihkukokemus
*) 4 henkisessä perheessä joka lämmittää veden sähköllä. Laskentaan käytetty Vattenfall, Motiva ja HSY laskureita sekä tietoja.



Oli pakko heti mennä koittamaan tätä ja voi että, kuinka kiva oli olla taas suihkussa. Rei'istä tulee paineella vettä, mutta suihku on silti todella pehmeä, ihan kuin kesäsateessa olisi. Se oli hieman pettymys, että tämän hintaluokan suihkupää on valmistettu jostain muovista, eikä metallista, tämän osto ei kuitenkaan kaduta yhtään ja ainakin suihkupää on todella kevyt :)

#OLENNYTSUPERONNELLINEN



// I bought a new Aroma Sense shower head, it feels so amazingly soft now in my shower :3

♡:SΔRΔGΔLΔXY

12 kommenttia:

 1. Enpäs ole tuollasesta kuullutkaan,mutta ihan kiva vaikka aika hintava

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On joo tosi kiva, ihanaa kun nyt voi taas olla kunnolla suihkussa :) Tää on kyllä tosi kallis...

   Poista
 2. Miun piti vaihtaa led- valopää takaisin alkuperäiseen kun se putosi kaksi kertaa minun pään kautta lattialle ja hajosi :D Onneksi ei ollut kallis ja palveli kuitenkin pitkään.

  Korealaiset kyllä keksii kaikkea erikoista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua, onneksi sulle ei käynyt pahasti! Mullakin oli aiemmin led-valopää, mutta siitä ei tullut tarpeeksi paineella :)

   Poista
  2. Niin ja piti vielä mainita, että korelaiset keksii aina kaikkea erikoista, niinkuin esimerkiksi näistä linkeistä voi huomata (jälkimmäisessä on myös korealaisia tuotteita, vaikka lukeekin että japanista) xD Onneksi ne keksii myös käyttökelpoisia juttuja kuten tän suihkun :)

   https://www.pinterest.com/pin/448248969137876854/

   http://makeupandbeauty.com/14-weird-beauty-gadgets-from-japan/

   Poista
 3. Enpä ookaan ennen kuullut tuollaisista aromageelipatruunoista, kuulostaa jännältä :D Varmaan tosi ihana käydä suihkussa tuon kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oikeen tiedä, miten noi toimii, mutta ne laitetaan tonne kahvaan ja jotenkin vesi kai liuottaa jotain tuoksua :) On kyllä tosi ihanaa, vaikkei toi sitruuna ollutkaan sellainen ihanan raikas.

   Poista
 4. Noni :-D Kiva että oli teille passeli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Vihdoinkin saan taas olla suihkussa, kun tulee paljon vettä :)

   Poista
 5. Ai tää on muovia joka näyttää metallilta jänskää. Mielenkiintoinen uusi tuttavuus. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, jotain kevyttä materiaalia, mutta näyttää ihan metallilta! :) Tää on kyllä tosi kiva juttu, joka pelasti mun suihkuhetket tyhmältä taloyhtiöltä :D

   Poista
 6. Kiitos kortista ja nami yllätyksestä. :) Tuli tänään.

  VastaaPoista

Share some galaxy dust! ♡