3.12.15

Crea Iloa

Törmäsin I Love Me messuilla kiinnostavaan koruyritykseen Cra Iloaan ja kun selvisi, että yritys sijaitsee Lahdessa, niin sovimme, että pääsen tutustumaan heidän showroomilleen.Crea Iloa valmistaa koruja (minun iloa) ja kodin sisustustuotteita (kodin iloa). Crea on iltaliaa ja tarkoittaa suomeksi luomista, tavoitteena on siis luoda iloa! Kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa ja Crea Iloalla on paljon pien- ja perheyrityksiä yhteistyökumppaneinaan.Korut valmistetaan joko keramiikasta ja hopeasta (design-mallisto) tai keramiikasta ja alumiinista (basic mallisto). Mikä näistä koruista sitten tekee erityisen (hienon ulkonäkönsä lisäksi)? Se, että niihin voi lisätä tuoksua! Suihkauta korun taakse lempihajuvettäsi ja tuoksu pysyy korussa noin kolme viikkoa, tuoksun vaihtaminen on helppoa, lämmitä uuni 200 asteiseksi ja anna korun olla uunissa ilman ketjua 20 minuuttia, jolloin uuni hajottaa tuoksumolekyylit. Hajuvesissä on tosi paljon erilaisia kemikaaleja (yhdessä hajuvedessä voi olla jopa 400 erilaista kemikaalia!), joten on parempi, että ne ei kosketa suoraan ihoon. Itse olen tuoksuyliherkkä ja minua harmittaa, ettei ystäväni ja siskoni voi käyttää enää seurassani hajuvesiä. Nämä korut ratkaisevat sen pulman, kun korun voi ottaa pois kaulasta ja laittaa vaikka laukkuun, jolloin tuoksu ei ole enää ympärillä.
Ihastuin Ajatus-säilytysrasiaan, jonka yläosa on keramiikkaa ja alaosa mäntyä. Ajatusta löytyy kolmea kokoa. Rasiaan voi myös lisätä hajuvettä, tuokuöljyä tai ihan mitä vaan tuoksuvaa tuohon keraamiseen osaan, jolloin saat kotiisikin ihanan tuoksun. Kodin puolella oli myös hauska Henkka-Henkari ja lisää tuotteita on tulossa koko ajan.Yhtenä päivänä messujen jälkeen omistajat Tanna ja Isko sitten kutsuivat minut showroomilleen. Oli hienoa nähdä ihmiset, jotka olivat kehittäneet nämä korut. Molemmat olivat tosi ihania ja positiivisia ihmisiä, oli niin hauskaa nähdä heitä! Sain heti eteeni kahvikupin ja molemmat alkoivat innoissaan kertomaan, miten tuotteet ovat saaneet alkunsa. Sain nähdä esityksen, jossa oli vanhoja luonnoksia ja suunnitelmia ja sain kuulla, miten korut ja Ajatus-säilytysrasia on saaneet lopullisen muotonsa. Sain myös nähdä ja tutkia vanhoja, hylättyjä malleja.Tanna ja Isko kertoivat, miltä yrityksiltä hankkii materiaaleja ja palveluita, oli hienoa kuulla, miten he haluavat työllistää nimeomaan suomalaisia perhe- ja pienyrityksiä. Perustajat haluavat myös luoda koko ajan uutta, joten mallistoon on varmasti tulossa jossain vaiheessa lisää tuotteita.Itselleni jäi todella positiivinen kuva Crea Iloasta ja lämpimästi voin suositella tätä yritystä kaikille, todella toivon Crea Iloalle menestystä! Tällä hetkellä tuotteita saa ostettua nettikaupasta ja Design sarjaa K.I. Kaukolta.Sain valita oman Top 4 listani heidän nettisivuilleen, näet mun lempparituotteet tästä linkistä. Sain myös itselleni Basic Kiteen ja teille arvottavaksi Basic Sydämen! Sydän on väriltään petrol, sain itse valita värin :)SÄÄNNÖT:

1. Seuraa blogiani Bloggerin, Bloglovinin tai Facebookin kautta
2. Ilmoita kommenttikenttään mitä kautta seuraat ja nimimerkkisi
3. Kerro, mikä koruista tai kodin tuotteista on lempparisi
4. Arvonta päättyy 17.12.Huomasin myös, että Crea Iloalla on Facebookissa arvonta, joka loppuu 11.12. kannattaa käydä katsomassa sekin, tässä linkki. :)// I was invited for Crea Iloa Showroom. Crea Iloa makes pretty necklaces and home decoration in Finland. The products are special because you can add perfume on them, so you don't get all the chemical on your skin.

♡:SΔRΔGΔLΔXY