2.11.15

Syksy on ja kesä on pois, talvea ootellaan

Haha, otsikon sanat on laulusta nimeltä Syksy, meillä Hollolassa ainakin laulettiin sitä ala-asteella, se on joku vanha laulu, joka lauletaan surullisella sävelellä. Me aina siskon kanssa lauletaan sitä (varsinkin syksyisin) tosi kovaan ääneen siskon miehen autossa ja sillä menee aina hermot siihen lauluun.Periaatteessa syksy on ihanaa aikaa, kun lehdistä tulee värikkäitä ja maisema muuttuu. Syksyssä on myös tosi paljon huonoja puolia, kuten se, että illat pimenee, päivät kylmenee ja joka paikassa haisee homehtuneet lehdet. Mä oon siitä kummallinen, etten niin paljon tykkää kynttilöistä enkä käytä villasukkia ollenkaan, mun mielestä villasukat on tosi epämukavan tuntuiset. Se on myös aika hassua, että mä oon yleensä pitänyt marraskuuta talvikuukautena, mutta nyt on mun mielestä vasta syksy, varmaan lumenpuute tekee sen.Oltiin viikonloppuna Nallen kanssa Indiedays Blog Awardseissa, tällä kertaa teemana oli halloween ja innostuttiin siitä tosi paljon, instagramista (@saragalaxyy) löytyy muutama halloweenin asukuva, en malta odottaa, että saan Indiedaysin väen ottamat kuvat käsiini ja laitettua ne tänne! :)// Autumn is here!

♡:SΔRΔGΔLΔXY

6 kommenttia:

 1. Meinasin laittaa viestiä et ootko tullu noihin pippaloihin,mut sulla oli varmaan ohjelmaa muutenki et ois ehtiny treffaan.Täytyy sopia joku kerta nii ettei ole muuta ohjelmaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mulla oli niin kiire, etten ois ehtinyt nähdä. Menin hotellille ja koko se aika sitten meni meikkaamiseen :/ Pitää tulla sinne käymään paremmalla ajalla :)

   Poista
 2. Hah, minäkään en osaa käyttää villasukkia ja pidän myös marraskuuta talvikuukautena. Ainakin tuntuu siltä kun oli muksu niin marraskuussa oli usein jo lunta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei jes, toinen joka ei käytä villasukkia! Musta tuntuu et ollaan ainoita :D
   Jotenkin ihan ihmellistä, että ei oo ollenkaan lunta vielä, ei kyllä mua haittaa :)

   Poista
 3. "Syksyisen tuulen soivan nyt kuulen... Bla bla blaa" 🎶 ...otsikon luettuani tuli heti joku etäinen melodia mieleen. Olen kuullut tai laulanut samaa kappaletta, vaikken yhtään muista missä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haaa, hyvä, että tiedät sen! Jos tekin ootte vaikka koulussa joskus laulaneet :D

   Poista

Share some galaxy dust! ♡