26.11.15

Instrumentarium Heritage

Mulla on ollut pieni bloggausinspiraation puute. Mulla on ihan hirveästi ollut yhteistyöjuttuja ja vielä niitä riittää jatkossakin. En oo pitkään aikaan ostellut mitään, oon ollut totaalisessa ostolakossa (muutamia hairahduksia lukuunottamatta). Jos sulla on jotain postausehdotuksia, niin kerro ihmeessä! Ensi viikolla on tulossa yksi kiva yhteistyöpostaus, johon liittyy arvontakin ;)

Tänään ja varmaan huomenna (viimeistään viikonloppuna) on tulossa Indiedays Inspiration Dayn yhteistyöpostaukset, aloitetaan Instrumentariumista ja seuraava postaus Vagabondista :) En ole pitkään aikaan maininnut, mutta linkkien klikkaus ei hyödytä minua mitenkään.Bloggers Inspiration Dayssä pääsimme katsomaan Instrumentariumin uusia silmälasikehyksiä. Me bloggaajat saimme mahdollisuuden otattaa kuvat uusien silmälasien kanssa pisteellä ja tehdä postauksen yhteistyössä Indiedaysin ja Instrumentariumin kanssa. Postauksen kaikki kuvat on ottanut Tim Kiukas. Menimme Sinin kanssa kuviin yhdessä ja valitsimme samat kehykset eri värisinä. Oli tosi outoa olla kuvissa, kun ei nähnyt mitään, kun noissa laseissa ei tietenkään ollut vahvuuksia.Heritage-merkin Swarovski kristallein koristellut lasit on ilmestyneet syksyllä Instrumentariumille. Kehysten muotoilu on saanut inspiraation menneiden aikojen klassisesta tyylistä. Kokoelmassa on paljon ihania, erimuotoisia kehyksiä, jokaisessa jossakin kohtaa Swarovskeja. Kannattaa ehdottomasti käydä Instrumentariumin sivuilla katsomassa!Itsellä olisi taas silmälasien vaihto edessä. Mä tykkään suht isoista laseista, oon aiemmin ostanut enemmän neiliön muotoisia, kuin pyöreämpiä laseja. Nyt kuitenkin, kun näin leopardi-heritaget, niin aloin niistä haaveilemaan! Kuvia katsellessa ne näyttää hyvältä, mutta muutos on omaan silmään aina suuri ja vähän mietityttää, että pitäisikö sittenkin ottaa tutut ja turvalliset kulmikkaat lasit vai pyöreämmät Heritaget... Mielipiteitä asiasta saa kertoa! Jotkut Heritaget kuitenkin haluan, kun niissä on ihanat Swarovskit koristamassa ja tuomassa luksusta arkeen.// New Swarovski Heritage collection has diamonds on spectacles, how luxury!

♡:SΔRΔGΔLΔXY

12 kommenttia:

 1. Sulle sopii kyllä molemman muotoiset kehykset todella hyvin :) ehkä sun pitää ostaa kummankin malliset kehykset. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän kyllä tekis mieli ostaa kahdet lasit just sen takia, että sais aina vaihtaa :)

   Poista
 2. Nämä näyttää tosi hyviltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä ihastuin tähän malliin ja kuosiin tosi paljon, vielä kun noissa on timantteja, niin on tosi upeet ♡

   Poista
 3. Oletteko sukulaisia? Teillä on ihan samanlainen hymy! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, hyvin huomattu! :) Me ollaan siskoksia, Sini on vuoden nuorempi :3

   Poista
 4. Tosi hyvin sopii nuo lasit! :) Jos omistaisin lasit niin olisi kyllä aika ihana jos niissä olisi jotain pientä tuomassa arkeen luksusta, niinkuin noissa laseissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, noi timantin tekee näistä kehyksistä superkivat :3

   Poista
 5. Hihi, mua naurattaa kun sulla on sun siskon kanssa ihan samanlaiset ilmeet! :3 ♥
  Hmm, onks sulla mitään askartelujuttuja mitä haluisit esitellä blogissa? Ku joskus muistaakseni kun mä esittelin jotain askartelumatskua ni sanoit että säki tykkäät askarrella! :3 Tai sit joku sellanen DIY-juttu vois olla hauska! :) Esim. joku joulukoristeen askartelu...? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, muutkin on sanonut, että meidän ilmeet ja puhetyyli on samanlaiset :D
   Olis kiva tehdä tollasia postauksia! Mä en oo piiiitkään aikaan askarrellut mitään! :O

   Poista
 6. Mullakin taitaa viimeistään ensi vuoden puolella olla silmälasienvaihto edessä ja noi lasit ois kyllä niiiiin ihanat ♥ Taidan vaan opiskelijabudjetilla joutua tyytymään johonkin toiseen vaihtoehtoon : (

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ärsyttää, kun lasit on niin kalliita :/ Mulla on joku -4, niin tarvin tuplaohennukset ja koska oon niin sählä niin tarvin sen paremman pinnoitteen, muuten lasit on naarmuilla

   Poista

Share some galaxy dust! ♡