11.11.15

Indiedays Inspiration Day & Blog Awards

Bloggers Inspiration Daytä vietettiin taas muutama viikko sitten Helsingissä, tällä kertaa paikkana oli sama Maxine, missä viime kevään inspiraatiopäivätkin pidettiin. Lähdimme Sinin kanssa aamulla tapahtumaan ja illan Blog Awardseihin mentiin Nallen kanssa.(KUVA JULIAN SCHRÖPEL/ INSTAGRAM SIMBAYU)

Paikalla oli paljon näytteilleasettajia ja pääsinkin mukaan kolmeen kampanjaan, niistä lisää, kun saan postaukset tehtyä. Aluksi "törmättiin" (onneksi ei oikeasti törmätty, olisi tullut aika paljon tuhoa) Fresitan pisteeseen, jossa oli Fresitapulloista tehty joulukuusi. Fresitan pisteellä sai maistella oikein hyvää Fresita-Blossaa, joka oli tehty Fresitasta ja Blossa viiniglögistä. En ole glögin ystävä, mutta tämä juoma oli oikein hyvää, suosittelen joulun juhliin! :)Tuplan pisteellä sai maistella uusia proteiini- ja energiapatukoita. Energy patukan pääraaka-aine on kaura ja patukassa on paljon kuitua. Proteiinipatukka sisältää 17 grammaa proteiinia. Molemmat oli tosi hyviä, proteiinipatukka maistui enemmän alkuperäiseltä Tuplalta.Santa Marian pisteeltä sain uusia Aasia ruokatarvikkeita, joista myöhemmin teen postauksen. Tarjolla pisteellä oli Street Gastron pakatuista lihoista tehtyä ruokaa. Meni vähän ohi, että mitä tuossa oli, mutta hyvää se oli! Ruoka oli laitettu salaatinlehteen ja se oli helppo syödä. Täytyy varmaan jostain selvittää ohje ja tehdä kotona noita, nam.Instrumentariumin pisteellä sai kuvauttaa itsensä uusien Heritage-merkin Swarovskein koristelluilla kehyksillä. Rakastuin näihin laseihin ja ehkä aion hommata itselleni yhdet näistä, lisää näistä kehyksistä on tulossa omassa postauksessaan.Käytiin maistelemassa tarjottavia ja istuskelemassa. Tarjottavat oli tosi hyviä, olen käynyt jokaisessa Inspiration Dayssä ja mielestäni tällä kertaa oli kaikista parhaat tarjottavat!Vagabondin pisteellä kuvautin itseni ihanien kenkien ja laukun kanssa. En ole aiemmin ikinä ollut "muotikuvauksissa" ja jännitti tosi paljon, onneksi valokuvaaja ja valaistusmies oli tosi mukavia.Käytiin Sinin kanssa vielä virallisella kuvausseinällä Krista Luoman kuvattavana. Pian kuvauttamisen jälkeen lähdettiin, käytiin ensin Picnicissä ja Sini lähti bussille. Itse lähdin Sokos Hotel Aleksanteriin odottelemaan Nallea ja matkatavaroita, että voisin meikata illan Blog Awardseihin.
Kun Nalle saapui hotelliin, kävimme jossain pizzapaikassa hakemassa ruokaa ja syömisen jälkeen aloin meikkauspuuhiin. Oltiin käyty Nallelle vuokraamassa vanhan oloinen frakki ja hattu ja minulle hame. Äidiltä lainasin paidan ja Siniltä hunnun, oltiin 1800-luvulla kuoltu aviopari :D Blog Awardsit meni hyvin, ei tosin mahduttu katsomaan voittajia eikä Brand New Talent kisaa. Lähdettiin jo kymmeneltä takaisin hotellille. Jäi taas tosi hyvä mieli molemmista tapahtumista.
// Bloggers Inspiration Day was fun, I was there with my sister. In the evening there were Halloween themed Blog Awards, there I was with my boyfriend we were dressed as a 19th century married dead couple.

♡:SΔRΔGΔLΔXY

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niin oli, toivottavasti nähdään pian uudestaan ♡

   Poista
 2. Ihanan positiivinen postaus! Viime aikoina olen lukenut vain negatiivisia juttuja indiedaysin tapahtumista, mikä harmittaa :( ite tykkään käydä näissä, mutta välillä ne on vähän hutikäyntejä näin kauneusbloggaajan silmissä. Mutta näissä tapahtumissa on aina parasta ilmaiset tarjoilut! :D ja myös se kun näkee bloggaajatuttuja ;)
  Sä ja sun sisko ootte niiiin samannäköiset, yhtä kauniita molemmat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Daniela, mun mielestä on ihana käydä kaikissa tapahtumissa ja nähdä bloggaajakollegoita :) Se on kyllä totta, ettei kauneusbloggaajille ole ikinä mitään tuolla :/
   Mun mielestä sä oot tosi kaunis ♡

   Poista
 3. Blogituttujen näkeminen ja uudet kasvot oli parasta antia. Ja Fresita-blossa!
  Tarjoilut oli mauttomia, se suklaajälkkäri oli vettynyttä hötöä, jossa ei ollut makua. Moni tuli siihen johtopäätökseen, että tumma suklaa ois toiminut paremmin. Mä viihdyin kamerapisteellä, muut oli vähän sellaista täytettä vaan tapahtumaan. Tuttuja oli tosiaan kiva nähdä, mutta itse tapahtumasta en inspiroitunut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se Fresita-Blossa oli ihanaa! Olin ensin tosi skeptinen sen suhteen, kun en yleensä glögistä tykkää :)
   Ymmärrän hyvin, miksi et itse tapahtumasta inspiroitunut, kun siellä ei ollut kauneusbloggaajille mitään, aiemmissakaan tapahtumissa ei ollut, Indiedays keskittyy aika paljon noissa tapahtumissa Lifestylepuoleen...

   Poista

Share some galaxy dust! ♡