5.10.15

Meikkaamisen opettelua

Varmaan kaikki, jotka on katsonut mun meikkikuvia täällä, on huomanneet, että mä en oikeen osaa meikata (saati sitten ottaa meikistä valokuvia, mutta se on toinen juttu :D), joten olin superinnoissani, kun Suvi Tiilikainen tuli Jäkemiittiin kertomaan uudesta Upeana Juhlaan kirjasta, joka on Suvin ja Janina Fryn yhteinen projekti. Kirjaa myydään monessa paikassa, omani ostin Booky.fi nettikaupasta ja hinta oli 25,70 €.


Suvin osuudessa on meikkivinkkejä mm. varjostusten tekemiseen ja huulipunan levittämiseen. Kirjassa on eri-ikäisille naisille tehtyjä meikkejä ja tarkat ohjeet kuvineen niiden tekemiseen. Janinan osuus kertoo juhlapukeutumisesta ja mukana on kattava ohje eri vartalomallien pukemiseen. Ensin halusin koittaa tummaa klassista silmämeikkiä ja samalla otin käyttöön Lorealin La Palette Nude-paletin, jonka sain Jäkemiitistä. Paletti sisältää ihania nudevärejä mattaisena ja shimmerisenä ja nuo värit on tosi pigmenttisiä! Aloin tekemään kirjan ohjeiden mukaan ja meikkaaminen tuntui tosi kivalta ja helpolta, oli ihanaa kun oli oikeat ohjeet edessä eikä tarvinut miettiä, että mitä seuraavaksi pitää tehdä.
Tällainen siitä sitten tuli, ekaksi kerraksi ihan hyvä :) Käytin la Palette nuden kahta väriä oikealta ja toista vasemmalta.
Ripsiin laitoin Lorealin uutta Million lashes Felineä. Tässä ripsarissa on sellainen muovinen kaareva pää (hah, otin kuvan just niin päin ettei toi kaarevuus näy :D). Tykästyin tähän ripsariin,se tekee ripsistäni tosi pitkät. Yleensä tuuheuttavat ripsarit tekee jämäköistä ripsistäni hieman klimppimäiset ja niin tämäkin, mutta se ei haittaa, sen ehkä saisi kuriin ripsikammalla, mutta olen laiska :D♡:SΔRΔGΔLΔXY

14 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Eekku, mun mielestä onnistui myös tosi hyvin :)

   Poista
 2. Pitäisiköhän itsekin sijoittaa tohon kirjaan. Aina kun on jotkut juhlat tulossa, niin vedän ihan hirveen itkupotkuraivarin, kun en osaa laittautua. :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ihan sama, sen takia päätinkin hommata ton kirjan! :D Voin kyllä suositella, tossa on paljon hyviä vinkkejä ja ohjeita :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Katarooma, mun mielestä onnistui ihan kivasti tää meikki ^__^

   Poista
 4. Hyvin onnistunut meikki. :) Mä ostin itse kanssa tuon kirjan ja oon innoissani sitä alkanut jo lukemaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Fani! Toi on kyllä tosi hyvä kirja, siinä on paljon hyödyllisiä vinkkejä :)

   Poista
 5. Ihana silmämeikki! Kivoja sävyjä tossa paletissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Daniela! ♡ Siinä on tosi kivoja sävyjä ja ne on ihanan pigmenttisiä :3

   Poista

Share some galaxy dust! ♡