13.10.15

Joulu Lushilla

Lush järjesti bloggaajaillan muutama viikko sitten, tutustuttiin joulutuotteisiin ja pidettiin yhdessä hauskaa. Lushille oli saapunut ihania uutuuksia ja vanhoja tuttuja tuotteita. Lushin joulutuotteet on ihania, kun monet niistä sisältää glitteriä! Saatoin muutaman kerran huudahtaa ihastuksesta, kun tuotteita esiteltiin.(Peeping Santa, Magic of Christmas, Holly Golightly ja Nightwing)

Joulutuotteet olivat niin uusia, ettei kaikki olleet vielä saapuneet Helsinkiin. Saatavilla olevia tuotteita haisteltiin ja hypisteltiin innolla. Ikuisesta joululempparistani snow Fairystä on tullut tänä jouluna myös kimaltava Fairy Dust vartalopuuteri, joka kimaltaa iholla ja tuoksuu Snow Fairylle. Omasta huulipunalempparistani Santa Babystä on tänä vuonna ilmestynyt puikkoversio, viime vuonna rakastuin tuohon sävyyn, mutta oli aina inhottava sormella kaivaa sitä huulipunaa, kun se jätti sormet ihan punaiseksi.(Snow Fairy, Lord of Misrule, Rose Jam, Buche De Noel ja Santa's Lip Scrub)

Saippuapalat oli taas kauniita, varsinkin nuo porosaippuat on ihan älyttömän söpöjä!(Baked Alaska, Yog Nog, Reindeer Rock ja Snowcake)

Meitä taisi olla kahdeksan ja jokaiselle parille oli varattu yksi kylpypommi, menin heti sellaisen pommin luokse, joka oli puoliksi pinkki ja puoliksi sininen ja oli kuorrutettu glitterillä. Heitettiin pommit astioihin ja jokainen niistä alkoi sihisemään ja kuplimaan ja jokainen värjäsi veden ihanaksi väriloistoksi . Tehtiin toisillemme käsihoidot, itse olin Minnan parina. Olin juuri aamulla leikkinyt kissan kanssa ja se oli purrut ja raapinut käteeni syvät haavat, sattui aika hitsin paljon toiseen käteen ja annoin Minnan hoitaa vain toisen käteni :DLuvassa oli myös tietokilpailu, joka me Miss Ruki Verin kanssa tietenkin voitettiin. Tiedettiin mm. että Lushin pakkaukset on sata prosenttia kierrätettäviä ja että Lush täytti 20 vuotta! Voitettiin alla olevassa kuvassa näkyvät neljä Magic of Christmas settiin kuuluvaa muovailtavaa saippua/shampoo/kylpyvaahtoa (siis ei nuo samat mitkä kuvassa vaan samanlainen setti). Kuvan ottamisen jälkeen nuo kaikki putosi mun päälle ja olin loppupäivän ihan glitterissä :DSitten saatiin tehdä Lushin uutta Rosy Cheeks kasvonaamiota yhdessä! Naamioon tuli mm. aitoa ruusua. Oli superkiva nähdä, miten Lushin kasvonaamiot tehdään ja oli hienoa olla itse sekoittamassa aineita :) Mä oon itse tykännyt Lushin tuorekasvonaamioista tosi paljon, ne valmistetaan Helsingin liikkeessä kerran viikossa (muistaakseni torstaisin) ja ne säilyy jääkaapissa noin neljä viikkoa. Jos palautat liikkeeseen viisi puhdistettua mustaa Lushin pakkausta, niin saat kiitokseksi ilmaisen kasvonaamion, kuinka kivaa!PARTY, PARTY, PARTY! Lähtiessä Lushilta olin ihan glitterissä ja tuoksuin voimakkaasti eri joulutuotteille... säälin vähän junassa viereen istahtanutta naista, kun se haju oli todella voimakas :D Meille muuten tarjottavat tarjosi Ruohonjuuri, oli tummaa suklaata, juuressipsejä ja erilaisia juomia, itse join pari pulloa jotain inkiväärilimua, se oli ihan älyttömän hyvää! Ärsyttää, ettei Lahdessa ole Ruohonjuurta, muuten varmaan joka päivä kävisin ostamassa sitä limua :DMukaan saatiin ihanat tuotekassit kotiinviemisiksi ja pitihän se itsekin ostaa jotain! Rakastuin niin palavasti tuohon uuteen Cup O'Coffee kasvonaamioon, joka mun nenään tuoksuu kahvin ja salmiakin sekoitukselta ja Salt and Peppermint Bark kuorintapalaan, että ne lähtivät kassan kautta mun mukaan. Salla vaihtoi mun kanssa Santa Baby huulipunan johonkin toiseen tuotteeseen, nyt mulla on viime vuoden purnukka ja tämän vuoden puikko, jes! Myöhemmin tulossa vielä näistä tuotteista arvostelua, olen jo kaikkia käyttänyt :) Kiinnostaako näistä joku tuote erityisesti?(Santa Baby, Cup O' Coffee, Rosy Cheeks, Salt and Peppermint Bark, Santa's Lip Scrub, Full of Grace, Rose Jam ja 
Magic of Christmas)

// There was a Christmas event in Lush for bloggers. I love Lush's products: they're handmade, 100 % vegetarian and doesn't test their products in animals. Lush's Christmas products are the best: the smells good and are often full of glitter!

♡:SΔRΔGΔLΔXY

14 kommenttia:

 1. Ois itekki ollu kiva tulla,mut vauva oli tärkeämpi =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, onneksi sentään I Love Me messuille pääsit, oli kiva nähdä :)

   Poista
 2. Siis todellakin Ruohonjuuri tännekin! P&S ei kuitenkaan oo ihan sama asia.. oon hartaasti toivonu tätä jo monta vuotta :-D No, onneks on verkkokauppa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon vasta lähiaikoina tutustunut Ruohonjuureen, olis niin siistiä saada se tänne :)

   Poista
 3. Voi että Lush on kyllä ihana putiikki! <3 Nuo kaikki tuotteet on jotenki niin iiihania. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä aina innolla odotan Lushin joulutuotteita, ne on jotain niin ihanaa ♡

   Poista
 4. Kun katsoo näitä kuvia, niin tulee ihan se Lushilla oleva tuoksukin nenään! :D

  VastaaPoista
 5. Ei vitsit, mitä herkkuja! Haluan ehkä kaiken. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä! Mun tekis mieli tilata kaikki joulutuotteet! :D

   Poista
 6. Pitää varmaan käydä Lushilla samalla, kun piipahdan messuilla viikonloppuna :)

  VastaaPoista
 7. Siis ei huhhuh, miten ihanan näköisiä asioitaaaa ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä! Varsinkin noi kurkkivat tontut on ihan supersöpöjä! ♡

   Poista

Share some galaxy dust! ♡