21.9.15

Syksyn lehdet

Mä aina mietin talvella ja keväällä, että pitäisi tilata lehtisiirtokuvia kynsille, mutta aina kesän lopussa unohdan asian ja syksyllä ärsyttää, ettei niitä ole. Esittelin aiemmin Lumenen syksyn kokoelman ja heti, kun lakkasin punaruskealla Samettiyöllä ja näin sen kauniin mattapinnan, päätin, että vaikka en omista lehtidecaleita, niin teen syksyn lehdistä inspiroidut kynnet.Lakkasin kynnet siis Samettiyöllä ja päätin ensimmäistä kertaa elämässäni koittaa kelmutekniikkaa, eli rypistin elmukelmusta pallon, laitoin lakkaa (tai tässä tapauksessa akryylimaalia) kelmulle ja aloin töpöttelemään kynnelle. Keltaista ja punaista piti saada, mutta en omista peittävää keltaista lakkaa, joten turvauduin taas Nallen akryylimaaleihin. Punaista on kynsillä vähän (se ei oikein erottunut ruskean seasta) ja punaisena käytin Lumenen saman sarjan Tummaa viiniä-lakkaa. Mä en voi tarpeeksi kehua näitä Lumenen lakkoja, nämä kuivuvat ihan älyttömän nopeasti ja kestää kynsillä kauniina pitkään :)

Olin mökillä nähnyt paljon ihania punaisia lehtiä, mutta kun menin kaupungissa ulos lehtiä etsimään, niin joka paikassa oli vain ruskea-keltaisia lehtiä eikä yhtään punaista. Nallen kanssa sateessa olimme ulkona ilman sateenvarjoa ja lopulta löysin tuon lehden, jonka sitten otin kuvausrekvisiitaksi.// I got Lumene's new fall collection and as soon as I tried Velvet Night, I knew I have to do fallen leaf inspired nails. Velvet Night is so amazing, it has a lot of pigments and it dries in a few minutes leaving a beautiful satin finish, the colour is reddish brown.

For the first time ever I tried cling film method, where you take a piece of cling film, scrunch it, put a little bit of nail polish on it and push it in your nails.

♡:SΔRΔGΔLΔXY

13 kommenttia:

 1. Ihanan erikoiset syksyisen kynnet. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä näistä tuli hauskat, kun toi Lumenen lakka on mattapintainen :)

   Poista
 2. Tosi kivan näköiset :) Pitääkin testailla tuota kelmutekniikkaa jossain vaiheessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla! Se oli ihan älyttömän helppoa :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos ♡ Mulle tuli heti tällaiset kynnet mieleen, kun laitoin tota Lumenen lakkaa :3

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos ♡ Haaaaa, uusi kuva sulla, tosi kiva! :)

   Poista
 5. Ompas nätit kynnet.. ihanan syksyset <3

  VastaaPoista
 6. Voi miten ihanat syksykynnet! :)

  VastaaPoista

Share some galaxy dust! ♡