17.9.15

Pellolla

Oltiin pari viikkoa sitten sukukokouksessa Asikkalassa. Joka puolella oli silmänkantamattomiin peltoa ja nakitinkin Sinin ottamaan muutamia peltokuvia. Olen asunut koko ikäni kerrostalossa, joten kaupunkimaisema on itselleni tutumpi, kuin peltoaukea. Peltoa tosin aina sai nähdä matkalla, kun mentiin mummolaan ja perunapellossa tuli mökillä aina lapsena möyrittyä.



Sini osasi kivasti ottaa kuvia, harmi vaan, että malli oli hieman kipeä eikä osannut luontevasti olla kameran edessä, ehkä sekin vaikutti, että sukulaisia oli pihalla katselemassa. Peltomaisemissa olisi kiva myöhemminkin ottaa kuvia, ehkä alankin viemään Siniä mitä kummallisempiin paikkoihin, nyt kun hänkin aloitti blogin pitämisen ja osti järjestelmäkameran ;)



// I usually take my pictures on a city, I grew up in an apartment house, so I was never really familiar with a country view. A couple of weeks ago we had a family reunion at a countryside and there was such a large field. I asked my sister to take a few photos of me there and she did. My sister also writes a blog, if you like to watch her photographs go to her blog SininSiivin.

♡:SΔRΔGΔLΔXY

1 kommentti:

  1. Hienoja kuvia! Olisipa tuo pelto ollut kasvanut pitemmäksi niin olisit voinut kurkkia sieltä heinien takaa. :D
    xoxo Mella

    VastaaPoista

Share some galaxy dust! ♡