10.9.15

Jäkemiitti 2015

Pauliina järjesti kauneusbloggaajien tapaamisen Uudella Vanhiksella Järvenpäässä. Paikka oli tosi kaunis lukuisine yksityiskohtineen ja kauniine miljööneen.Lauantaina sitten lähdettiin Lahdesta Kaisulin kanssa, Kaisuli on tosi mukavaa seuraa ja matka menikin rattoisasti mm. silmien laserleikkauksesta, halloweenistä ja meikeistä jutellen. Jossain vaiheessa huomasin, että Kaisuli oli lakannut kynnet samalla lakalla, kuin minä! Kumpikin oli edellisenä päivänä napannut Dollish Polishin Unicornificationin hyllystä ja laittanut sitä :DAlussa oli aivan ihana salaattibuffet, josta sai koota oman salaattinsa. En valehtele yhtään, kun sanon, etten ole koskaan maistanut yhtä hyvää kanaa (jota laitoin salaattiin) ja focacciaa, tulee vieläkin vesi kielelle, kun ajattelen niitä!

Mukana oli kolmen tuotemerkin edustajat kertomassa lisää tuotteistaan. Ensimmäisen aloitti Dr.Hauschkan edustaja. Olen aiemmin käyttänyt vain Dr.Hauschkan voiteita, joten oli tosi mukava kuulla lisää värikosmetiikasta. Saimme myös tuotekassin, joka sisälsi mm. todella nätin limited edition luomiväripaletin.Toisena meille esittäytymään tuli itselleni aiemmin tuntematon merkki Image Skincare. Kyseessä on Amerikasta lähtöisin oleva kosmeseuttinen (tuotteissa on paljon ainesosia, joiden tiedetään olevan ihmiselle hyödyllisiä, tuotetta ei luokitella vielä lääkkeeksi, mutta se on paljon hoitavampaa, kuin tavallinen kosmetiikka) ihonhoitosarja. Esille oli laitettu tuotekassit, jotka sisälsi eri tuotteita, onneksi ehdin napata itselleni Vital C-sarjaa, joka on tarkoitettu väsyneelle ja herkälle iholle ja sarjan tuotteet tuoksuu ihanalle appelsiinille :3 Lisää Image Skincaresta voit lukea täältä.Viimeisenä meille esittäytyi L'Oréal Paris ja mukana oli myös Suomen virallinen Loreal meikkitaiteilija Suvi Tiilikainen. Suvi on juuri julkaissut Janina Fryn kanssa kirjan nimeltä Upeana Juhlaan, kirja vaikutti niin kiinnostavalta, että tilasin sen itselleni, toivottavasti se saapuu pian postilaatikkoon!Lorealilla oli paljon uusia juttuja, joita saimme hipelöidä ja kokeilla ja jotka löytyivät meille Lorealin lahjoittamista kasseista. Kaikista eniten kiinnostusta herätti upeat La Palette Nude-luomiväripaletit (kuvasta ei näe paletin upeaa ulkomuotoa, kansi on ihanan kiiltävää materiaalia ja tekstit on kultaisella), joita löytyy kahdessa sävyssä, paletti 1 on ruskeansävyinen ja paletti 2 violetin. Alemmassa kuvassa Pirjon käsillä molempien palettien swatchit (ylhäällä 1, alhaalla 2).Pääsin Suvi Tiilikaisen meikkiin ja Suvi teki minulle samanlaisen silmämeikin, mikä löytyy myös Upeana juhlaan- kirjasta. Vasemman kuvan oikeassa silmässä on aamulla tekemäni meikki ja vasemmalla Suvi tekee päälle uutta meikkiä. Rajauksia korostettiin voimakkaasti ja ne tehtiin hieman eri muotoon, lisäksi La Palette Nudella laitettiin luomiväriä. Vasemman kuvan on ottanut Pirjo blogista Kahvia ja kosmetiikkaa.
Suvin meikkipakki on jotain niin ihanaa, varsinkin peiliä kehystävät valot! Lopussa jokainen sai vielä kolme kassia kotiin viemisiksi... näissä riittää vähäksi aikaa testattavaa. Kiitos paljon järjestäjille ja mukana olleille bloggaajille, teitä on aina ihana nähdä! Pakko vielä kertoa, että Taru on ihan mahtavaa seuraa, musta on hauskaa, että ollaan nähty vaan muutaman kerran ja silti meillä on samanlaiset huonot jutut keskenämme :D// We met with some cosmetic bloggers at Uusi Vanhis. There were three beauty companies (Dr.Hauschka, Image Skincare and L'Oréal Paris) to tell more about them, it was nice to hear more about the companies and their products. We also got to see new fall products which were also found in our goodiebags. It's always fun to see fellow bloggers and talk about blogging and cosmetics!


♡:SΔRΔGΔLΔXY

10 kommenttia:

 1. Varmasti mielenkiintoinen tapahtuma ja wau mikä määrä tuotteita teille jaettu.Odotan tarkempaa esittelyä

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa taas tosi kivalta ja mielenkiintoiselta tapahtumalta, kivoja esittelijöitä paikalla, semmoisia, joiden juttuja itsekin olisin mielelläni tullut kuuntelemaan! Tuttuja oli taas paljon paikalla tuollakin ja kivahan se ois päästä noihin tapahtumiin tutustumaan paremmin kaikkiin ihmisiinkin. Harmi kun en nykyään oikein lauantaisin pääse mihinkään tämmöisiin tapahtumiin, kun olen n 8kk vuodesta kaikki lauantait töissä. Mutta täytyy toivoa, että jotain tämmöistä järjestetään sitten vaikka myös kesällä, kun olen itse vapaalla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on niin ihanaa tutustua uusiin ihmisiin ja höpötellä bloggaamisesta :) Oho, siinä onkin tekemistä, kun on kaikki lauantait töissä! Mä toivotan sulle paljon tsemppiä varsinkin lauantaivuoroihin :)

   Poista
 3. Oli kiva nähdä taas! Tuo Suvin tekemä silmämeikki oli niin sua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä niin kiva nähdä! ♡ Mä tykkäsin tosi paljon tosta Suvin meikistä, se on kyllä tosi taitava huomaamaan ihmisestä millaisesta meikistä kukin tykkää :)

   Poista
 4. Kiitos ihanasta postauksesta Sara <3 Ihanaa kun pääsit miittiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon järjestämisestä! Näihin oli nähty tosi paljon vaivaa! :)

   Poista
 5. Vautsi, näyttää kivalta miitiltä! Vaikka en kosmetiikkabloggaaja olekaan niin olisipa ollut hauska olla mukana - eikä v'hiten siksi että olisi kiva ollut piiiitkästä aikaa käydä Wanhiksessa, jossa kouluaikoina tuli jokusia kertoja käytyäkin - vanhana jäkeläisenä. ;)

  Järjettömät noi goodie bagit!! O_o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kävin siellä ensimmäistä kertaa ja oli kyllä tosi ihana paikka, en yhtään ihmettele, että oot kouluaikoina viihtynyt siellä :)

   Noi oli kyllä tosi isot goodiebagit, olin ihan äimänä, kun näin ne :O

   Poista

Share some galaxy dust! ♡