3.9.15

Ananas

Vaikka tuolla ulkona on tällä hetkellä synkkä ja sumuinen ilma, niin ei ihan vielä hukata kesää. Viime viikolla vielä aurinko paistoi niin kivasti, että halusin tehdä kesäkynnet. Ajatus ananaskynsistä on ollut jo pidempään päässä ja viimeinkin jaksoin toteuttaa sen. Ala-asteella kaikissa ystäväkirjoissa kysyttiin lempisanaa, niin mun lempisana oli aina ananas, tykkään kun siinä on niin monta samaa kirjainta. :DHalusin pohjalle hempeää ja mietin eri värejä, jotka sopisivat yhteen ananaksen värien kanssa, päädyin OPI:n Sparrow Me The Dramaan, joka on hempeän "likainen" vaaleanpunainen. Nallelta nyysin taas siveltimen ja akryylimaalit ja aloin ananaksia maalailemaan. Nalle ei oikein tykkää, että lainailen hänen välineitään (joilla hän maalailee Warhammereita), mutta mun mielestä ei ole järkeä ostaa molemmille eri siveltimiä ja maaleja :D Ananakset onnistui ihan kivasti (ainakin kaukaa katsottaessa) ja Nalle jopa antoi vinkkejä, kun maalasin näitä :) Nämä kuvat on otettu pari päivää lakkauksen jälkeen, siksi kärjissä on niin paljon kulumaa.

OPI:n ystävämyynti muuten järjestetään Lahdessa perjantaina Rautatienkadulla Bm Day Span sisäpihalla klo 10-18, siellä on taas halpoja Opeja myynnissä :)// Although it's fall already, I wanted to do summer pineapple nails (in Finland pineapple is ananas, what a fun word :D). The base is OPI Sparrow Me The Drama, which is beautiful "muddy" pink and the pineapples I painted with acrylic paint. I miss the summer already!

♡:SΔRΔGΔLΔXY

22 kommenttia:

 1. Suloiset <3 Ananas on kyllä hauska sana! :D

  VastaaPoista
 2. Iik, miten ihanat! <3 Mä tahdon kanssa tuommoset lakat kynsiin! :) Oot taitava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon Minttu, ihanan piristävä kommentti taas sulta! ♡

   Poista
 3. Ihanat kynnet ^.^
  Voih, kun pääsis itsekkin joskus tuonne OPI:n ystävämyyntiin ^.^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanne ♡ Joo, tää Lahti on vähän kaukana, että turha pelkästään sen takia tulla tänne ja Helsingissäkin on ystävämyyntejä, mutta se taas on sua vielä kauempana :D

   Poista
 4. Kiva kun vinkkasit ystävämyynnistä, SAATOIN ohikulkiessani käydä siellä köyhtymässä... :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, tarttuiko mitään mukaan? :) Mua harmittaa, etten itse päässyt, vaikka oli tarkoitus siellä käydä.

   Poista
  2. Kyllähän sieltä... ;-D http://emerentus.blogspot.fi/2015/09/241-242-243-244-245.html

   Poista
  3. Oijoi, My Vampire is Buff on ihana lakka! ♡

   Poista

Share some galaxy dust! ♡