20.8.15

Flamingo Nails + Indiedaysin uudistus

Tiedättekö sen, kun kaikki ärsyttää? Eilen oli juuri sellainen päivä: latasin Windows kympin ja tuntuu, ettei mikään toimi enää. Lisäksi otin nämä kuvat kamerasta ja tietenkin valotus oli päin mäntyä näissä kaikissa kuvissa (niinkuin edellisessäkin postauksessa). Halusin kuitenkin julkaista nämä kynnet, koska ne olivat niin kivat, mutten usko, että tulee ihan heti tehtyä samanlaisia.Tein aiemmin flamingokynnet ja saman tien mieleeni tuli sellaiset kynnet, joissa olisi vaaleanpunainen flamingo läheltä. Mietin kuukauden päivät ja vihdoinkin uskalsin tarttua taas siveltimeen ja Nallen akryylimaaleihin. Halusin taas käyttää OPIn That's Hula-riousta, jonka ostin #Lahtimiitistä. Mieleen tuli heti myös laittaa valkoisia pilkkuja flamingon kaveriksi. Tein nämä kynnet kesälomalla ja olin niin laiska, etten jaksanut putsata kynsinauhoja; kynsinauhat ei ole kuivat, vaan niissä on kuivunutta Seche Viteä.

Huomasitko muuten jo Indiedaysin uudistuksen? Indiedaysillä on nyt kaksi portaalia: Indiedays Styles & Trends (portaalissa pääset seuraamaan nuorten, rohkeiden bloggaajien värikästä elämää ja tyylin kehittymistä, saat vinkkejä treeneihin, päivän asuun ja meikkiin sekä luet blogimaailman uusimmista trendeistä ja ilmiöistä.) ja Indiedays Living & Lifestyle (sivustolla jaetaan laatutietoisten ja perheellisten naisten arkea ja juhlaa, sisustetaan ja herkutellaan, annetaan tyylivinkkejä, puhutaan kauneudesta ja hyvinvoinnista sekä nautitaan perhe-elämästä.) Itse kuulun Indiedays Styles & Trendsiin.

Näiden kahden portaalin lisäksi on vielä kuusi teemaportaalia Lookbook.fi (muodin teemaportaali),  Beautybox.fi (kauneuden teemaportaali), Foodlover.fi (ruuan teemaportaali), Livingspace.fi (sisustuksen teemaportaali), Motivation.fi (hyvinvoinnin teemaportaali) ja Lifie.fi (oman elämän teemaportaali). Uusien portaalien ansiosta juuri sinun on helpompi löytää itsellesi  kiinnostavaa luettavaa!// I did flamingo nails on June and now I wanted to do bigger flamingo. From reflection to action and brush on hand. The base is OPI That's Hula-rious and the white dots I did with dotting tool and Essie Blanc. I did these nails on my summer vacation and I was so lazy that I didn't even clean my cuticles, sorry about that! 

♡:SΔRΔGΔLΔXY

10 kommenttia:

 1. Kauniit kynnet tykkään (taas). :)

  Mun ukko ohjeisti mua, että jos tarjoaa Windows kymppiä, niin älä lataa ei toimi vielä kunnolla. Joten seiskalla mennään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että tykkäät! ♡

   Joo, mun mies sanoi ihan samaa, mutta sitten se latasi kympin omalle koneelleen ja mä halusin kanssa :D Nyt sain tän onneksi toimimaan Nallen avustuksella :)

   Poista

Share some galaxy dust! ♡