12.8.15

Coral Reef

Huomasitte varmaan, että heinäkuussa ei tullut paljon kirjoiteltua tänne tai kommentoitua muiden blogeihin, nautin lomasta niin täysillä, ettei mulla vaan ollut aikaa mihinkään muuhun! Nyt kuitenkin arki alkaa ja on aika palata kirjoittelemaan tänne ja kommentoimaan muiden blogeihin. Olen nyt näiden muutaman työpäivän jälkeen ollut, niin väsynyt, etten ole jaksanut ottaa mitään kuvia, onneksi olin kesällä ottanut nämä kuvat ja laittanut ne Bloggeriin valmiiksi. :)Sain jostain miitistä Kubiss Londonin korallinvärisen lakan, rakastuin lakan väriin ihan täysillä, mutta valitettavasti lakka ei pysy omilla kynsilläni päivää pidempään, joten oli hankittava joku muu korallinvärinen lakka. Pitkän pohdinnan jälkeen päädyin Picture Polishin Coral Reefiin, joka on aivan ihana, mutta hieman liian tumma, haluaisin sellaisen kivan vaalea ja kirkkaan lakan, samanlainen, kuin se Kubissin lakka.

Nämä kynnet koristelin Zoyan Tomokolla, joka esittää hiekkarantaa ja Born Pretty Storesta saamillani simpukkakoristeilla, jotka olen aiemmin esitellyt täällä. Käytin lomalla ihan luvattoman paljon korallinväristä lakkaa ja jossain vaiheessa Nallekin valitti, kun on taas saman väriset lakkaukset :D

Olisi kiva kuulla, että mikä on sun lemppari korallin värinen lakka!// I'm always looking for a perfect coral nail polish. China Glaze Flip Flop Fantasy is my ultimate favourite but it's kind of hard to apply. This summer I found Picture Polish Coral Reef, which I like a lot. Because of my summer vacation, I wanted to decorate my nails to look like kind of a beach. Zoya Tomoko looks like a sand and there's also cute little seashells which I got from Born Pretty Store (I've done a post of them previously).

♡:SΔRΔGΔLΔXY

14 kommenttia:

 1. Mun lemppari tummemmista koralleista on OPI:n Live.Love.Carnaval, mutta muuten ehdottomasti Sorry I'm Fizzy Today, vaikka se onkin vähän pinkimpi ja vaaleampi :)

  Kynnet näyttää hyvältä! Nuo simpukkakoristeet on ihan mun suosikkeja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mähän omistan Fizzyn! Täytyykin koittaa sitä, jostain syystä en edes ajatellut, että se olisi koralli, joten kiitos vinkistä! :)

   Mäkin tykkään niistä, ne on niiiiin nättejä ♡

   Poista
 2. Mä en taida edes omistaa korallin väristä lakkaa, ei ole mun juttu! Paitsi toi Kubiss joka tuli Livboksista, mut sekin menee suoraa eteenpäin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mä ihailin sitä korallinväristä lakkaa, joka tuli Livboxissa mun siskolle, se ei ollut se sama mikä mun oli, vaan hieman vaaleampi :) Ärsyttää, kun Kubissilla on niin kivoja sävyjä, mutta jostain syystä ne ei vaan pysy mun kynsillä.

   Poista
 3. Kiva hiekkaranta vaikutelma tulee noista. :) Oikein kauniit kesä kynnet. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minttu! Mä ajattelin, että toi Zoya ja simpukat tuo rantafiilistä näihin kynsiin :)

   Poista
 4. Tervetuloa takaisin ^.^
  Ihanan kesäiset nää kynnet! Miulta löytyy samainen lakka ja miulle tää taitaa olla mieluisin korallin värinen lakka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoooos ♡ Musta tuntuu, että tää olis myös mun lemppari, jos en olis rakastunut siihen Kubissin sävyyn :D

   Poista
 5. Awww, noi simpukat! Niin söpöt. :) Lakkakin on kaunis, rakastan korallia. Pitäsikin investoida johonkin kivaan, uuteen lakkaan...

  VastaaPoista
 6. Tosi kivat kynnet :) Noi simpukat on tosi söpöjä :3

  VastaaPoista

Share some galaxy dust! ♡