7.7.15

That's Rosy

Ostin Lahtimiitistä OPIn maahantuojalta himoitsemani That's Hula-Rious lakan. Lakka on väriltään vaalea mintunvihreä, en oikein saanut kuvattua ihan oikean värisenä tätä.Mietin  jo koristelut valmiiksi, oli tarkoitus tehdä jotkut kukkaseppelekynnet, mutta yhtäkkiä suunnitelma muuttui (en tiedä miksi) ja lakkasin peukun ja nimettömän mustalla ja laitoin ruususiirtokuvia. Koska kynnet näytti hieman tylsistä pelkälleen, laitoin vielä parit OPIn I Snow You Love Me- glitterit.Tajusin, että multahan löytyy kynsien tyylinen paita kaapista. Ostin tämän muutama vuosi sitten Gina Tricostista, mutta jostain syystä en ole käyttänyt sitä juurikaan ennen tätä kesää. Onneksi kaivoin sen kaapista, sillä olen nyt käyttänyt sitä monta kertaa ja se pääsi heti lempparipaitojen joukkoon.

Huomasit muuten varmaan kyselyn sivuillani? Se on Indiedaysin järjestämä kysely, jossa kartoitetaan lukijoiden mielenkiintoa esimerkiksi sisältöön ja markkinointiin. Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan kolme sadan euron lahjakorttia (en tiedä, mihin lahjakortit käyvät) ja kolmekymmentä kauneustuotepakettia.// I bought OPI That's Hula-rious last week and I had a plan how I'd polish my nails. Suddenly the plans has changed and I did black ring finger and thumb with rose water decals. Because the nails looked a bit empty I put two OPI I Snow You Love Me glitters on each Hula-Rious nails.

While I was doing my nails, I remembered this shirt I bought couple of years ago, I haven't been using it before but this summer it has been my favourite shirt!

♡:SΔRΔGΔLΔXY

12 kommenttia:

 1. Oi, nää on kyllä kauniit! Kukkakuviot näyttää aina niin kivalta mustalla pohjalla ja tuo minttu sopii hyvin noihin siirtokuviin :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään kanssa mustan ja kukkakuvion yhdistelmästä :3

   Poista
 2. Voi miten nätit kynnet ja ihana tuo paijan kuosi! <3 En muuten tykkää nuista tuon tyylisitä paidoista mut niisä on kivoja värejä ja kuoseja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkään en aiemmin tykännyt, mutta nyt niinä muutamana lämpimänä kesäpäivänä totesin, että nuo on hyviä toimistötypaitoja ja oon alkanut käyttämään noita myös töiden ulkopuolella! :)

   Poista
 3. Onpa kyllä kauniit kynnet ♡ Ja sopii niin hyvin tuon paidan kanssa yhteen :)

  VastaaPoista
 4. Heips! Olinkin jo sun blogin lukija :D Kiitos höpinöistä lauantaina, oli kiva tavata!

  VastaaPoista

Share some galaxy dust! ♡