4.7.15

#LAHTIMIITTI2015 saadut ja ostetut tuotteet + ARVONTA

Lahtimiitistä jäi muutakin käteen, kuin vain muistot ja ihanat uudet ja vanhat tutut. Saatiin nimittäin joka paikasta kivoja juttuja, jotka ehdottomasti haluan esitellä täällä blogissa. Glitter halusi myös muistaa lukijoita pinkillä arvonnalla, arvonta ja ohjeet löytyy tämän postauksen lopusta.Bona Valere lahjoitti minulle Signe Seebidin laventeli ihovoiteen. Tämä oli yllätyksekseni öljymäistä eikä rasvamaista ja kaadoin sitä vahingossa sohvalle avattaessa :D Tätä voi myös käyttää hiuspohjaan ennen pesua ja olenkin niin jo kerinnyt tekemään. EDIT. sain juuri kuulla, että tämä sisältää kookosrasvaa ja sen takia sulaa, kun on kuuma. Jos tämän laittaa noin kahdeksikymmeneksi minuutiksi jääkaappiin, niin siitä tulee kiinteää! Sosar on uudistanut kaikki pakkauksensa ja sain uudella pakkauskella varustetun Wild Man miestensaippuan (Bona Valeren omistaja Cathy halusi antaa tämän Nallelle testiin), tämä tuoksuu ihanan minttuisalle :3 Cathy tuntee minut muutenkin hyvin, sillä hän oli laittanut minulle myös tuoksuttoman kasvovoiteen Sohvyltä. Voide sopii herkälle iholle sekä iääntyvälle iholle.

ALEKOODI Bona Valeresta saat nyt 20 % alennuksen normaalihintaisista tuotteista koodilla Suvi2015, koodi toimii nettikaupassa ja myös Lahden liikkeessä, jossa voit sanoa Cathylle tuon koodin. Tällä hetkellä nettikaupassa on myös kesätarjouksena postikulut vain 2 euroa!OPIn maahantuojalta sain Hawaii kokoelman Lost My Bikini in Molokini- lakan sekä uuden Avojuicen tuoksuna Sweet Lemon Sage. Mielestäni tässä ei ole niin voimakas tuoksu, kuin aiemmissa Avojuiceissa, mikä on hyvä juttu!

Mukaan tarttui myös muutama juttu, olen nimittäin pitkään halunnut kokeilla Infinite Shine kestolakkoja, joiden pitäisi pysyä kynsillä kauemmin, kuin tavallisen lakan. Infinite Shineistä ostin alus- ja päällyslakan sekä värilakan sävyssä Girl Without Limits, kiva, kun myös näillä on erikoiset nimet, niinkuin normaaleissa OPIn lakoissa. Vaaleanvihreä That's Hula-rious jäi vahingossa pois kuvasta, mutta sekin on ollut viime kesästä asti ostoslistalla. Löysin vihdoinkin myös DS Extravagancen, joten se päätyi myös ostoskoriin :3

Glitter lahjoitti kaikille vaaleanpunaiset korvikset ja vaaleanpunaisen helmi-strassi rannekorun. En pysty käyttämään tavallisia koruja allergian takia, joten yllätyin iloisesti, kun huomasin, että nuo korvikset on hopeaa, niitä pystyn käyttämään!


Näin Glitterin myyjän kaulassa tuon ihanan graafisen korun, joten se oli ostettava! Minulla on muutama tuollainen kauluspaita, jossa on kaulukset, joten saan korun laitettua kauluksen väliin, jolloin se ei osu ihoon ja aiheuta kutinaa ja näppylöitä.Pyydettiin myös muutamalta yhteistyölimppanilta tuotteita ja saimme heiltä ihania juttuja! Livbox lähetti meille upeat valko-kulta-hopea meikkipussit, jotka on täydellisen kokoiset laukkuun, se pääsi samantien käyttöön! Hurrawilta saimme huulirasvat, itse sain Chai Spicen. Omistan monta Hurrawin huulirasvaa, mutta juuri tätä en ole aiemmin ostanut. Hurraw muuten avasi juuri omat nettisivut, joista saa helposti tilattua näitä huulirasvoja. Miss Lis lahjoitti jokaiselle joko Orlyn täysikokoisen lakan tai kaksi koristelulakkaa, itselleni tuli kultainen Glitz.Nyt sitten siihen arvontaan! Glitter halusi muistaa myös lukijoita ja lahjoitti arvontaan pinkin tuotepaketin. Paketti sisältää pinkin hiusbandanan, HD Color Block Pink kynsilakan, sulkakorvikset, käsikorun, hiusliidun ja puhelinlankaponnareita.

SÄÄNNÖT
- Jokainen voi osallistua, myös anonyymit.
- Jätä ihan millainen kommentti tahansa, laita kommenttiin myös sähköpostiosoite ja nimimerkki, muuten en laske kommenttia arvontakommentiksi. Piilotan kommentit arvonnan jälkeen, ettei sähköpostiosoitteet jää turhaan roikkumaan.
- Arvonta päättyy 12.7.2015.

♡:SΔRΔGΔLΔXY