13.7.15

Kesä! Loma!

Kesäloma, se ihana sana. Kun vaihdoin työpaikkaa baarityöstä toimistohommiin neljä vuotta sitten, en ole vielä kertaakaan saanut neljän viikon lomaa. Sopimustani on aina pätkitty niin, että edelliset lomat on pidettävä ennen uuden sopimuksen alkua. Viime vuonna olin melkein kaksi viikkoa lomalla, josta osa oli palkatonta ja sama edellisinä vuosina. Baarissa työskennellessä me pidettiin lomat niin, että jokainen oli alkukesästä kaksi viikkoa ja loppukesästä kaksi viikkoa, eri aikoihin tietysti. Olen tainnut viimeksi pitää kesälomaa neljä viikkoa putkeen vuonna 2009, joten arvaatte varmasti, miten innoissani nyt olen!


(KUVA WEHEARTIT)

Lähdetään Nallen kanssa Saarenmaalle viettämään aikaa kahdestaan, ensimmäiselle yhteiselle lomalle. Ensin oli tarkoitus lähteä Turkkiin tai Kreikkaan, mutta keväällä tietokone meni rikki ja se vei ison osan pois lomakassastamme. Olin vuosia sitten työharjoittelussa Muhun saarella majatalossa ja keksinkin, että voitaisiin mennä sinne lomailemaan, onneksi Nalle suostui.


(KUVA WEHEARTIT)

Tarkoituksena on yöpyä Muhun saarella ja siitä aina lähteä tutkimaan Saarenmaata, ehkä yhtenä päivänä käydään jossain hoitolassa Kuressaaressa. Otan läppärin mukaan, mutten vielä tiedä, että onko minulla aikaa tehdä blogipostauksia. Jos viikkon ei tule mitään postauksia, niin tiedätte, että olen rentoutumassa ja viettämässä kauan ansaittua lomaani! 

Mites muiden loma, oletko jo saanut viettää sitä vai oletko koko kesän töissä?

GLITTERIN PINKIN ARVONNAN VOITTI ELLUJ, laitan sulle sähköpostia! ^__^


(KUVA WEHEARTIT)

// Summer vacation, what a beautiful word! We are going to Estonia with my boyfriend, we were supposed to go to the Turkey or Greece but our computer broke down on last spring and we had to repair it so it took a big hole in our vacation budget. I was on an internship in one bead and breakfast in Muhu, Estonia when I was younger so we are going to that place this week. I hope we have a great time and I hope that you can enjoy the summer too! 

♡:SΔRΔGΔLΔXY

10 kommenttia:

 1. Ihanaa nauti nyt täydestä lomasta ja kyllä me lukijat täällä pysytään vaikka et postaisi viikkoon =)
  Mie odottelen edelleen pojan syntymää siinähän se kesä menee tänä vuonna <3

  VastaaPoista
 2. Työtön saa lomailla koko kesän. Ha,ha! :D

  VastaaPoista
 3. Kivalta kuulostaa teidän lomasuunnitelma, mukavaa ja rentouttavaa lomaa! : )

  Mie näin opiskelijana en tietenkään pääse mitään kunnon lomia pitämään, pari viikon mittaista lomapätkää mulla tässä kesällä on mutta muuten oon harjoittelussa : D

  VastaaPoista
 4. Itsekin saan vasta ensi kesänä ekan kunnollisen lomani, kun siirryin helmi-maaliskuun vaihteessa vuokrafirmasta talon kirjoille, tänä kesänä lomaa huimat kaksi päivää. :P Mutta odotan sitä kuin kuuta nousevaa, nauti sinä nyt! <3

  VastaaPoista

Share some galaxy dust! ♡