25.6.15

Uusia tietoteknisiä juttuja

Jotkin asiat blogin ulkoasussa on häirinneet mua kovasti ja olen nyt parina päivänä niitä hieman muutellut, nyt alkaa taas ulkoasu miellyttää enemmän silmää. Kuvat laitoin kaikki saman levyisiksi, joten valitettavasti vanhempien postausten pystykuvat on hieman huonolaatuisia.Vanha Macbookini on jo aikapäiviä ollut huonossa hapessa ja nyt siitä sitten akku räjähti. Nallea ärsytti, että olin koko ajan hänen koneellaan, joten oli uusi kone hommattava. Olisin halunnut pöytäkoneen, mutta meille ei mahdu lisää pöytäkoneita, joten kyseeseen tuli vain kannettava. Kannettavaksi halusin kunnon pelikoneen, jotta sillä voi myös pelata (lähinnä World of Warcraftia), joten uutta Macbookia en voinut ostaa. Etsin foorumeilta tietoa ja konsultoin paria kaveriani, kunnes päädyin Asuksen G771JM:n.

Hiireksi ostin Razerin Deathadder Chroman, siihen saa vaaleanpunaisen valon! Razerin hiiret on tuttuja ja turvallisia, tämä on nyt kolmas Razerin hiireni.Tietokonehommat joudun hoitamaan keittiön pöydällä, ei me sitä ikinä syömiseen käytetä, paitsi silloin, kun on vieraita :D Tuolina on vanha ufotuoli, jonka olen joskus uudelleen maalannut ja verhoillut käsityökoulussa ala-asteella.

Tämmöisiä uudistuksia tällä kertaa ^__^// My old computer got broken so I needed to buy a new one. We don't have any room for desktop computer so I bought a laptop. I need laptop for blogging and casual internet but also hardcore gaming so I decided to buy Asus G771JM and Razer Deatadder Chroma for mouse.

♡:SΔRΔGΔLΔXY

8 kommenttia:

 1. Oo, nyt on nätin väriset valot koneessa. :D Mulla itsellä on pöytäkoneessa siniset valot, joten olen sitten aina ostanut sinivaloiset näppiksen ja hiiren. Razerin hiiriä joskus kokeilin, mutta ne tuntuivat liian leluilta käteen, joten palasin takaisin Logitechin pelihiiriin. :) Valot pitää löytyä aina näppiksestä ja hiirestä, sen verran tyttömäinen pelaaja saa olla. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, kyllä me tyttöpelaajat saadaan valoilla koreilla ;) Kiva kuulla, että millaisia pelikulmia muilla on :)

   Poista
 2. Meillä on tuollainen samanlainen hiiri joka vaihtaa väriä =)

  VastaaPoista
 3. Hauska tuoli. :) Meilläkään ei syödä keittiönpöydällä. Se on vaan rojun kerääjänä. Joskus vieraille kahvit siinä tarjotaan, mutta nekin yleensä ottaa mukin olohuoneeseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa, että teillä on samallalailla! Mun mielestä on tosi outoa, että kun mun siskot käy meillä, ne haluaa juoda kahvit pöydän ääressä :D

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos! ♡ Mua ärsyttää aina, kun joku luulee tota sammakoksi, vaikka se on "ihan selvästi" ufo :D

   Poista

Share some galaxy dust! ♡