12.6.15

Mökkielämää

Mikä voisikaan sopia paremmin yhteen, kuin kesä ja mökki? Iskä oli menossa mökille ja pyysin, josko pääsisin samalla kyydillä mökille viettämään päivää. Houkuttelin myös molemmat siskoni mukaan.Molemmilla siskoilla on mökillä vihanneksia kasvamassa, mutta itse en välitä multahommista yhtään, joten kävin kuvailemassa samalla, kun muut oli kitkemässä, kastelemassa ja lannoittamassa.
Mökillä on paljon erilaisia kukkia kasvamassa, mutta ainoat kukkakuvat, joita otin, oli nuo tulppaanit ja voikukat, haha.Kun olin kuvaillut tarpeeksi, laitoin kahvit tulemaan ja lähdin pellolle muita katsomaan. Otin talikon mukaan ja pyysin siskoa ottamaan muutamia peltokuvia, vaikken siellä töitä tehnytkään :D Tiedän, että tätä blogia lukee pienten lapset äitejä, joten onko kukaan teistä kuunnellut Pääosassa soiva siili cd-levyä? Siellä on hauska Peltomyyrä-biisi, joka tulee aina mieleeni, kun joku tekee peltotöitä! Se on muutenkin tosi hauska levy, kannattaa ostaa/ lainata kirjastosta se, jos on lapsia (tai tykkää hauskoista lastenlauluista).
Iskän kanssa piti tietenkin ottaa työntekokuva myös, jonka jälkeen lähdettiin tupaan juomaan kahvia ja syömään pullaa. Kahvin jälkeen iskä meni lämmittämään saunaan, johon mentiin isosiskon kanssa kahdestaan. Olin yllättynyt, kun sisko pyysi minua mukaan, siskoni nimittäin ennen aina halusi yksin käydä saunassa. meillä oli tosi hauskaa, oli niin ihana käydä siellä yhdessä!  Siskoni vielä lainasi kaikkia hoitoaineita sun muita, koska en ollut varautunut saunassa käyntiin.


Saunan jälkeen grilli oli sopivan kuuma ja alettiin grillata makkaraa, halloumia, maissia ja halloumtäytteisiä sieniä, nam! Oli oikein ihana mökkireissu ja lähdimme sieltä vasta kymmeneltä illalla pois! Muuten olisin voinut jäädä yöksi, mutta minulla oli seuraavana päivänä töitä.// In Finland people often goes to their summer cottages. I wanted to go to our cottage too, so I called my father and asked him if he's going there anytime soon. On Wednesday we went there with my father and sisters and we had so much fun. We did some farming, went to sauna and grilled corn, mushrooms, sausages and halloumi. I wanted to stay there over night but I had to go work the next day so it wasn't possible, maybe in my summer holiday... ^___^

♡:SΔRΔGΔLΔXY

6 kommenttia:

 1. Sinussa on kyllä samaa näköä kuin isässäs.
  Ihana tunnelma kirjoitus. Pystyin hyvin haistamaan mullan, saunan savut ja ennenkaikkea kahvin kera pullien. <3 Todella kauniisti kirjoitettu. Enemmän tämmösiä saa jatkossakin laittaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiitos, mun iskä on ihana :3
   Voi kiitos ihanasta kommentista! ♡

   Poista
 2. Voi koittaa tyrkyttää tolle Juniorille lastenlauluja - no okei kuuntelee se Jani-Petteriä. Ja WÖYH!iä, J.Karjalaista sekä ykköslemppari Michael Jacksonia.

  VastaaPoista
 3. Kiva mökkireissu ollut teillä! :D Mäkin ajattelin kirjoittaa omastani ja mietin just otsikkoo, joten tää sun otsikko on täydellinen ja ryövään sen, kiitos. :D Pitää ehdottomasti kokeilla tuota halloumjuustoa kun en oo sitä ikinä koittanut!
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä rakastan halloumia, kannattaa kokeilla ;) Mökkielämä ♡

   Poista

Share some galaxy dust! ♡