3.6.15

Luonnonkosmetiikkaa Bona Valeresta | Osa 2

Muistatteko, kun kävin luonnonkosmetiikkaa myyvässä lahtelaisessa Bona Valere liikkeessä ja testasin tuotteita? Sain omistajalta kivoja uutisia, nimittäin Bona Valere löytyy nyt myös verkkokauppana! Netistä voit kätevästi katsella ja tilata tuotteita suoraan kotiin ja myymälässä (Lahdessa osoitteessa Vapaudenkatu 2) voit katsella ja kokeilla tuotteita.

Nyt esittelen teille taas neljä ihanaa tuotetta, joista kolme olen saanut ja yhden ostanut itse.Aloitetaan Signe Seebidin jalkasaippuasta. Mä välttelin tän testausta, koska mulla on ollut jalkakuorintoja enkä ole tykännyt niistä, kun ne sotkee ja on oudon tuntuisia. Viimeinkin sitten rohkaistuin kokeilemaan tätä ja tämä olikin ihan erilainen, mitä olin kuvitellut, sillä tämä on saippuaa eikä sellaista kuorivaa tököttiä. Tykkään tästä jalkasaippuasta, koska se pesee jalat puhtaiksi ja kuorii samalla, kuorivat rakeet on hohkakiveä, aprikoosin kiveä ja mansikan siemeniä. Jalat kannattaa kuoria varsinkin näin kesällä, että kehtaa laittaa sandaalit jalkaan ;) Tätä tuotetta on ostettava heti lisää, kun se loppuu!Mä rakastan kasvonaamioita (olen sanonut sen blogissa useasti) ja mun oli ihan pakko ostaa tämä Signe Seebidin mansikka-vanilja kasvonaamio, kun huomasin sen. Purkissa on jauhetta, jota sekoitetaan jogurttiin tai maitoon, itse tykkään laittaa jogurtin sekaan. Tämä on ihanan viileä kasvoilla, valitettavasti tuoksu ei ole niin mansikkainen mitä voisi kuvitella. Seuraavaksi aion koittaa kurkku-teepuu kasvonaamiota.Signe Seebidin kaakao ihon kosteuttaja on kaunis palanen, joka sisältää kaakaovoita. Omasta mielestäni tämä tuoksuu ihan valkosuklaalle (nam!), mutta Nallen mielestä vahalle :D Voitelen tällä suihkun jälkeen ihoni, levittyy vähän nahkeasti, mutta kosteuttaa ihoa mukavasti. Tätä voi myös käyttää raskaana ollessa ja se voi estää raskausarpien syntymistä, itsellä ei ole tästä kokemusta.Signe Seebidin käsivoide on valittu vuonna 2014 Viron Cosmopolitanin vuoden luonnonkosmetiikkatuotteeksi. Se sisältää sheavoita ja vitamiineja ja tuoksuu appelsiinille. Olen alkanut pitämään appelsiinin tuoksuisista tuotteista tosi paljon. Huomasin muutenkin, että en saa luonnonkosmetiikkatuotteista päänsärkyä ja huonoa oloa, kuten tavallisista voiteista ja hajuvesistä, tällä hetkellä ainoastaan yksi tuote oli sellainen, joka aiheutti päänsärkyä, outo juttu!

Tätä voidetta tarvitaan vain pieni määrä (kuvassa on ihan liikaa tuotetta kädellä), koska se levittyy tosi helposti. Voide on tuollaista rakeista koostumukseltaan. Saa kädet ihanan pehmeäksi.Suosittelen tutustumaan verkkokauppaan (www.bonavalere.com), tällä hetkellä tarjouksessa kaikki vartalokuorinnat -20 %, myös rakastamani appelsiini ja kahvi-greippi ♡ Linkit eivät hyödytä minua millään tavalla, ne on vaan teidän avuksi. 

Lahtimiitissä käydään tutustumassa Bona Valereen, vielä on kolme paikkaa jäljellä, paikkojen täyttymisen jälkeen ilmoittautuminen sulkeutuu, mutta varapaikkoja voi sen jälkeen kysellä. :)

♡:SΔRΔGΔLΔXY

2 kommenttia:

Share some galaxy dust! ♡