28.6.15

Atsteekkia vinyyleillä

Mä oon pitkään ihaillut muiden tekemiä vinyylikynsiä, mutta jotenkaan ei oo rahat ikinä riittänyt vinyyleihin, kun tulee mieleen aina kaikkea muuta (turhaa) ostettavaa. Näin kuitenkin ihania atsteekkivinyyleitä jonkun kynsillä ja aloin Googlettamaan, että mistä sellaisia saa. Löysinkin amerikkalaisen nettikaupan nimeltään Hex Nail Designs ja päätin tilata vain yhden vinyyliarkin, jotta saan tietää, onko kauppa luotettava, kun en ollut aiemmin kuullut siitä.Arkki maksoi 8 dollaria ja postikulut 1,50 dollaria. Tuossa arkissa on kaikkia erilaisia ihania chevroneita, raitoja, atsteekkeja ja salmiakkikuviota. Otin tuon alla olevan vinyylikuvan suoraan Hex Nail Designsin sivuilta, koska tullut arkki on kokonaan musta (myös tausta), joten siitä ei olisi saanut kunnon kuvaa. Tilaus tuli alle viikossa ja vinyylit on tosi hyvälaatuisia!


(PICTURE TAKEN FROM HEXNAILDESIGNS.COM)

Halusin heti kokeilla vinyyleitä ja päätinkin tehdä minttuiset atsteekkikynnet. Minttuna toimi taas ihana Nallen äidiltä saatu Essien Mint Candy Apple ja valkoisena Essien Blanc. Olisin viihtynyt näillä kynsillä vaikka kuinka kauan, mutta oli pakko poistaa seuraavana päivänä, kun tilaamani korallinvärinen lakka saapui postissa!// I wanted to buy Aztec vinyls and I found a cool design from Hex Nail Designs. The sheet was 8 $ and the postage to Finland 1,50 $, shipping was fast and the vinyls are high quality.

I wanted to do simple mint Aztec nails so I just Essie Mint Candy Apple, Blanc and these vinyls, I really liked these nails :)

♡:SΔRΔGΔLΔXY

14 kommenttia:

 1. Tosi makeet kynnet! Mulla on muuten myös tuo Mint Candy Apple -lakka, kuuluu kyllä suosikkeihini. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ♡ Se on tosi hyvä lakka, tykkään paljon! :)

   Poista
 2. Voi miten ihanat! Mää en oo niin hirveesti kiinnostunu nuista vinyyleistä, vaikka upeita kynsiä niillä saakin aikaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ♡ Kaikki ei tykkää kaikesta, mullekkin esimerkiksi vesimarmorointi on sellaista, josta en niin välitä :)

   Poista

Share some galaxy dust! ♡