3.5.15

Vappu 2015

Meidän vappu alkoi torstaina tänäkin vuonna perinteisellä tavalla tätini luona. Ihana tätini on joka vuosi leiponut vappuna hullun ison kasan munkkeja, joita syödään siellä ja loput otetaan mukaan ja pistetään pakkaseen. Viime vuonna Nalle söi 11 munkkia, mutta tänä vuonna "vain" 7, itse tulin täyteen kolmesta munkista, vaikka rakastankin niitä.Torstaina oli myös siskoni järjestämä vappujuhla, jostain syystä minulta oli mennyt ohi, että kyseisiin juhliin piti pukeutua, joten ryntäsin tädiltäni kotiin ja aloin nopeasti etsimään jotain päällepantavaa. Onneksi omistan kasan outoja juttuja, joten pukeuduin zombieluurangoksi. Nalle oli onneksi ehtinyt pestä tuon Bloggers Indipiration Dayssä käyttämäni luupaidan, lisäksi laitoin jalkaan jalkaluusukat ja päähän luurankokäden. Kuvissa ei näy, mutta levitin kajalkynää kunnolla ja töhrin sitä sormilla sekä maalasin huuleni mahdollisimman vaalealla vaaleanpunaisella (koska en löytänyt nudea huulipunaa).Pienempi siskoni oli pukeutunut kissaksi ja isompi keijuprinsessaksi, lisäksi juhlissa oli paljon erilaisia hienoja pukuja, muunmuassa gorilla, Sims hahmo ja paljon haalariväkeä.Vapun päivänä mentiin siskojen ja puolisoiden kanssa Lahden vapputorille, johon halusin seilorivaatteet. Tuo hattu on oikeasti valmistujaislakki (matkailupalvelujen tuottaja), mutta se näyttää niin merimieslakilta, että päätin pukeutua meriteemaan.

Pukeuduitko sä mitenkään vappuna? :)


// In Finland we celebrate May Day Eve on 30.4. and it's a day when you can wear a costume! In this year I got invited on my sister's costume party but I totally forgot to plan my costume so I was kind of busy when I remembered it the same day as the party was. Luckily I own plenty of weird clothes so this year I was a skeleton zombie.

Also on the actual May Day we put on our graduation hats and go outside. My graduation hat looks like a sailor hat, so I wanted to put some sailor clothes on and I really loved my look.

♡:SΔRΔGΔLΔXY

P.S. Toukokuu eli toisin sanoen mun synttärikuu on nyt, joten varmaankin ainakin vanhimmat lukijat tietää, mitä ensi viikolla tulee tapahtumaan ;)

9 kommenttia:

 1. Näytät tosi kivalta tuossa vika kuvassa

  VastaaPoista
 2. Voi ei miten sinä ja pikkusiskosi ootte saman näköisiä:D Kivalta kuulosti sinun vappu ja herkullisia munkkeja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla! Mun siskot on ihania ♡ Ja munkit oli superherkullisia, onneksi niitä löytyy pakastimesta lisää :P

   Poista
 3. Hei jee! Mä oon syntynyt kans toukokuussa! =)

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa kivalta vapulta!:)
  Mulla vappu meni päivänä muiden joukossa...:)

  Riikka // http://riikkaamalia.blogspot.fi

  VastaaPoista

Share some galaxy dust! ♡