17.5.15

Pieni huulipunasivellin

Olen tykästynyt huulipuniin ja omistan muutaman huulipunasiveltimen, mutta en yhtään sellaista matkakokoista, joka mahtuisi pieneen meikkipussiin laukkuun. Päätin sitten pyytää Born Pretty Storelta testiin minikokoisen matkasiveltimen.Sivellin on metallia ja siinä on korkki, joka suojaa sivellinosaa. Kun korkin ottaa pois, sen saa kiinnitettyä alas, jotta se pidentää vartta eikä huku, kätevää!Sivellinosa on keinokuitua ja mielestäni liian ohut ja joustamaton, tällä on hankala levittää koko huulille punaa, mutta soveltuu hyvin esimerkiksi punan korjailuun kesken bileiden.Huulipunasivellin maksaa tällä hetkellä $2,24, normaali hinta on $2,99, koodilla CVG10 saat 10 % alennuksen (käsittääkseni yli kymmenen euron ostoksista) ja Born Pretty Storella on ilmaiset toimituskulut.// I like lipsticks and I own a few lipstick brush. I was going on a party but did notice that I didn't own any travel sized lipstick brush! Luckily I got one from Born Pretty Store.

This brush has aluminum handle and artificial fiber. It's a bit too small and hard to apply a whole lip makeup but it suits very well to correct lipstick at a party or a restaurant.

This lipstick brush is only $2.24 and you can use the code CVG10 to get 10 % off on your order. Born Pretty also has a free shipping worldwide.

♡:SΔRΔGΔLΔXY

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Share some galaxy dust! ♡