3.4.15

Let me take a selfie

Sain Selfieshop.fi nettikaupasta testiin selfiestickin. Osa inhoaa selfiekeppejä ja osa pitää niistä, niistä on tullut oikea muotivillitys, vaikka keksintö onkin jo vanha ja se on vuonna 1995 päässyt jopa kirjaan, jossa esitellään turhia keksintöjä Japanista.
Sain itse valita, minkä värisen selfiestickin halua ja mietin kauan liilan ja pinkin välillä. Lopulta päädyin pinkkiin. Muutaman päivän päästä paketti jo odotti postilaatikossa. Keppi oli kahdessa osassa (niinkuin nettisivujen kuvissakin) ja pidikeosa vain ruuvattiin kiinni keppiosaan ja valokuvailu voi alkaa. Väri ei ollut niin pinkki, mitä olin olettanut vaan enemmän mielestäni punainen.


Joissain selfie stickeissä on kepin päässä nappi, josta otetaan kuva, mutta minun tikussani on erillinen kaukosäädin, joka toimii bluetoothin kautta. Mielestäni erillinen kaukosäädin on paljon parempi, kun ei tarvitse miettiä, missä asennossa tikku pitää olla, jotta kuvan saa otettua. Selfieshopissa myydään molempia malleja.Olin ensin ihan pihalla, että miten tätä selfiestickiä käytetään. Menin siskolleni valittamaan, että en osaa ottaa sen kanssa kuvia, jolloin siskoni näytti, miten telakkaa käännetään, miten keppiä pidetään ja mistä asennosta saa kivoja kuvia. En ennen tätä ollut varma, että pidänkö selfiekepistä, mutta siskoni opastuksen jälkeen ihastuin totaalisesti! Tällä saa otettua tosi kivoja kuvia ja paljon kauempaa, mitä pelkän käden avulla. Tosi kivaa, että selfiestickin avulla saa myös taustaa näkyviin! Harjoittelemalla oppii parhaat säädöt.


Näissä selfiestickeissä on 92 cm pitkä teleskooppivarsi ja tikun saa pieneen tilaan, joten se mahtuu helposti pieneenkin laukkuun. Itselläni selfiestick on laukussa koko ajan mukana. Keppi painaa (ilman puhelinta) 139 grammaa, mutta jos sitä pitää koko ajan samassa asennossa, niin ainakin minulla käsi väsyy.

Meillä on ollut kavereiden kanssa tosi hauskaa selfiestickin kanssa, yleensä, kun olen kaivanut sen laukusta, niin osa on naurahtanut ja halunnut tulla mukaan kuviin osa lähtenyt karkuun nopeasti.Puhelin pysyy telakassa tosi jämäkästi kiinni, enkä ole vielä kertaakaan pelännyt, että puhelin tippuisi siitä.

Bluetooth kaukosäädin sopii puhelimiin, joissa on käyttöjärjestelmänä iOS 6.0 tai uudempi sekä Android 4.2.2 tai uudempi ilman erillistä sovellusta. Kaukosäädin toimii seuraavissa puhelimissa Camera360-sovelluksen kanssa: Sony Xperia, HTC New One ja X+ ja muissa Andoid käyttöjärjestelmissä. Selfietikkua voi käyttää Lumioissa esimerkiksi itselaukaisimen avulla, mutta kaukosäädin ei niissä puhelimissa toimi.


Selfieshopin löytää netistä ja Facebookista

Huom! Selfieshopilla on tällä hetkellä pääsiäistarjouksena ilmaiset postikulut 2.4. - 6.4. tehtyihin tilauksiin ja muutenkin selfie stickit näyttävät tällä hetkellä olevan siellä tarjouksessa! :)


♡:SΔRΔGΔLΔXY

6 kommenttia:

 1. Muutamissa blogeissa näitä nähnyt.Itsellä ei olis käyttöä,mutta kiva jos sulle tuosta apua =)

  VastaaPoista
 2. Mulla on tuohon niin viha-rakkaus-suhde! :D❤ haluaisin selfiekepin mut en varmaan ikinä kuitenkaan käyttäis sitä vaikka sillä saakin tosi paljon kivemmat kuvat :D ehkä mä vielä sorrun ostamaan sen ennen kuin tyrmään koko kepin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Kannattaa kokeilla, jos jollain sattuu olemaan keppi, niin saa vähän kokeiltua, ennenkuin ostaa itselle ^__^

   Poista
 3. Öh, kaikennäköistä. Turhake mun mielestä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee :D Meillä on Nallen kanssa tarkoitus jossain vaiheessa mennä ulkomaille, niin tällä varmaan saa kivoja omakuvia otettua siellä :)

   Poista

Share some galaxy dust! ♡