13.3.15

Peacock

Tällä kertaa sain valita Born Pretty Storesta viisi tuotetta ja päätin ottaa taas yhden leimauslaatan, koska ensimmäinen kokeilemani oli niin huippuhyvä. Selailin valikoimaa ja silmiini osui tämä erittäin kaunis riikinkukkolaatta.Halusin ensin kokeilla sinivihreällä pohjalla hopeita kuvioita, mutta yllätyksekseni kuviot eivät nousseetkaan niin hyvin, kuin edellisessä laatassa. Riikinkukko ei noussut kunnolla, vaan se näyttää enemmänkin joltain kanalta Riikinkukon pyrstöstä taas tuli liian paksu.

(jostain syystä kotini tietokoneella kynnet näyttää sinivihreältä (eli siltä, miltä pitääkin), mutta toisella koneella harmaalta)Seuraavaksi halusin kokeilla tuota keskimmäistä kuviota, joka on mielestäni ihan superkaunis ja jonka takia tuon laatan halusinkin. Laatassa on aika paksut kuviot, joten kuvioista tuli aika paksut ja hieman suttuisen näköiset.Vaikka laatta (ainakaan minun kappaleeni) ei ole laadullisesti superi, niin tämän kuviot on silti ihan älyttömän hienot ja aion jatkossakin käyttää tätä laattaa, ehkä harjoitus tekee tässäkin laatassa mestarin.Loppuun vielä muistutuksena, että Born Pretty Storessa on ilmainen toimitus, sekä koodi CVG10, jolla saa 10 % alennuksen tilauksen loppusummasta.
// This time I got to choose five products from Born Pretty Store. I thought that I'd take one stamping plate because the previous one I got from BPS was very high quality. I saw this pretty peacock plate and immediately fell in love for that pretty pattern.

I think that this plate was not as good quality as the Sailor Moon plate but it was okay. The center peacock is very pretty and you can do lots of different styles with it because it's so big and has a a few different pattern on it's tail.

You can buy different plates from here, also check out large nail art section! Born Pretty Store has free shipping worldwide and you can get 10 % off by using code CVG10.


♡:SaraGalaxy

10 kommenttia:

 1. Oi, mun on ehkä pakko saada tämä laatta, oli sitten hyvä tai huono, mutta riikinkukko on mun lempilintu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä tosi kaunis ♡ Eikä se niin huono ollut, mutta verrattuna vaikka Konadin laattoihin toi on semihuono :)

   Poista
 2. Onpas nätti laatta ja kivoja lakkauksia
  Joko tuut pian tänne en malta odottaa että taas nähtäis ja hengailtais yhdessä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä tykkään tosta laatasta :3
   Mun piti tulla sunnuntaina Helsinkiin, kun haettiin iskä satamasta, mutta Antti ei halunnut lähteä aikaisin liikenteeseen, niin ei sitten tehty muuta, kun haettiin se iskä.

   Poista
 3. Tosi upean näköinen laatta! Mulla ei vielä ainakaan ole yhtään noita Born Prettyn laattoja. Oon kyllä kuullut niistä paljon hyvää ja hienoja kuvioita niissä on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kaksi laattaa, tykkään molemmista, vaikka tämä laatta ei ollutkaan niin hyvä, kuin ensimmäinen :)

   Poista
 4. Laatta on kyllä tosi hieno ja nättejä kynsiä olet tehnyt :)

  VastaaPoista
 5. Vau mitä leimoja! Harmi etten osaa leimata :/ ehkä taas joskus jaksan kokeilla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leimaaminen on sinänsä ihan kivaa, oon vaan hirveän laiska tekemään sitä :D

   Poista

Share some galaxy dust! ♡