26.3.15

Oldies

Koska meidän tietokone on vielä korjaajalla (olen Niko sulle tosi kiitollinen, että viitsit katsoa sitä!), niin ajattelin laittaa tänne muutaman vanhan kuvan, jonka löysin irc-galleriasta (lol :D) ja Facebookista.
2007 Oltiin serkun kanssa shoppailemassa, tuli nälkä ja mentiin juomaan jogurttia. En muista, kuka kuvan otti, mutta serkkuni ei olisi halunnut tätä kuvaa kenenkään nähtäville, koska hänen mielestään hänen polvensa oli oudon näköiset :D 


2007 juhannus ja kokonaan valvottu yö.


2007 ja ensimmäinen hiustenvärjäys. Olin aina halunnut punaiset hiukset ja vihdoinkin tein sen! :) Serkkuni aina nauraa tälle kuvalle, kun näytän kädettömälle.


2009 ja pinkkimustat hiukset.

2009 oli myös blondikausi. Kävin kampaajalla värjäyttämässä hiuksia joka kuukausi, kun musta tyvikasvu puski niin voimakkaasti.


2010 juhannus, roadtrip ja Matukka 


2010 ja hiustenpidennykset 

2012 Ruotsissa


2014 Ja vielä viimeisenä kuva viime juhannukselta, jossa en ole niin fressi, kuin kahdessa muussa juhannuskuvassa :D


Vanhoja kuvia katsellessa tuli ihan hirveä ikävä vanhoja hyviä aikoja, kun hengailtiin serkun kanssa ja maailmassa ei ollut huolen häivää.


♡:SaraGalaxy


12 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! <3 Vanhojen kuvien katseleminen tuo kyllä aina mieleen kaikki hyvät ajat ja sillon kun ei tosiaan ollut mitään huolia. :D Nyt sitten taas suunnilleen hirveä stressi elämästä ja kaikesta joka päivä! Ei olis pitäny kasvaa aikuiseks. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä! Mä voisin mennä takaisin tohon vuoteen 2007 :D

   Poista
 2. Jestas, en kyllä tunnistanu sua noista vanhoista kuvista! :D Oot nii söpö <3

  VastaaPoista
 3. Punaset hiukset sopii sulle hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä tykkään myös! Mulla on aina välillä ollut punainen tukka, mutta aina jossain vaiheessa oon palannut takaisin mustaan :)

   Poista
 4. Kiva postaus! Vanhoja kuvia on aina kiva katsella ja niistä tulee hyviä muistoja mieleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Pitäisi jossain vaiheessa teettää digikuvista ihan paperisia, että varmasti olisi jotain säilössä, jos kone menee (taas) rikki :)

   Poista

Share some galaxy dust! ♡