23.3.15

From my phone lately

Meidän tietokone meni rikki, joten täytyy tällä viikolla keksiä vaihtoehtoisia postauksia, joita pystyn toteuttamaan, kun en pysty siirtämään kamerasta kuvia koneelle. Tänään pitkästä aikaa näytän teille, mitä puhelimeni syövereistä löytyy! Osa näistä on julkaistu Instagramissa (@saragalaxyy).1. Ostin hatun, joka näyttää ihan Turtlesilta, joka polttaa tupakkaa. 2. Pidettiin omat subibileet. 
3. Otettiin serkun kanssa kuva, jonka sisällä on kuva, joka sisällä on kuva jne.1. Työkaveri kutoi minulle vaaleanpunaiset sukat. 2. Töissä tarvii kahvia. 
3. Ostin Mignonin, jonka pudotin.1. Nalle  Kitty. 2. Laitoin ekan kerran tennarit jalkaan. 3. Omatekemää Sushia.1. Jäin koukkuun McFrappeen 2. Siskokset 
3. Meinasin aloittaa pyöräilykauden, mutta tanko oli vääntynyt ja kumit tyhjänä.1. Nastolan ABC oli täynnä, niin ei päästy sinne syömään, jouduttiin menemään paikalliseen pizzeriaan. 2. En nähnyt auringonpimennystä, mutta aurinko oli tosi kirkas.
3. Lauantai-ilta meni tekemällä kannattavuuslaskennan kotitehtäviä.1. & 2. Käytiin katsomassa Kisukissaa. 3. Maanantaina (tänään!) oli taas lunta satanut.


♡:SaraGalaxy

4 kommenttia:

  1. oijoijoi, mcfrappe! <3 Ja sushi! <3 Tosi kiva kattoo näitä kun on nälkä :D

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Haha :D Onneksi sen pystyi syömään, Mignonit on mun herkkua :P

      Poista

Share some galaxy dust! ♡