18.3.15

Bona Valere - luonnonkosmetiikkaa Lahdessa

Nyt olen tosi innoissani, sain nimittäin viime viikolla kutsun uuteen lahtelaiseen liikkeeseen, joka myy virolaista luonnonkosmetiikkaa. Tietysti tartuin tilaisuuteen ja kävin katsastamassa paikan, olin niin innoissani, että halusin jakaa teillekin tunnelmia liikkeestä!

Bona Valere on lahtelaisen naisen perustama yritys, joka aloitti viime vuoden puolella maahantuojana ja maaliskuussa hän avasi Bona Valere- liikkeen Lahden keskustaan Vapaudenkatu 2 (S-market Mascotia vastapäätä).


Liike on ihanan pieni ja avara ja sisään tullessa monet eri ihanat tuoksut tulevat nenään. Sisustuksessa on käytetty paljon väriä ja tuotteet on laitettu kauniisti omatekemälle hyllylle. Kaikkia tuotteita saa kokeilla liikkeessä ja sohvalle voi tulla vaikkapa istumaan, kyselemään ja juomaan kahvia. Itse juttelin ihanan omistajan kanssa pari tuntia ja join muutaman kahvikupillisen.
Bona Valere myy neljää eri luonnonkosmetiikkasarjaa Virosta. Kaikki ne on käsitehtyjä ja suurin osa raaka-aineista on Virosta.Signe Seebid -tuotteet valmistetaan Virossa käsityönä perheyrityksessä. Kaikki ainesosat on luonnollisia ja ne on tuotettu paikan päällä.Sõsar on viiden naisen perustama yritys, näissäkin tuotteissa käytetään Viron luonnossa kasvatettuja raaka-aineita.
Lumi on kehitetty yhteistyössä Viron yliopistojen kanssa. Lumi-tuotteet eivät sisällä parabeeneja, mineraali- silikoni- tai muita öljytuotteita eikä synteettisiä haju-, väri- ja säilöntäaineita, tuotteiden pH-arvo on 5.0. Lumi- tuotteita saa myös Viron apteekeista ostettua.

Sohvy -tuotteet eivät olleet vielä saapuneet liikkeeseen, kun kävin siellä, mutta niitä pitäisi tulla tällä viikolla. Sohvy-tuotteet ovat 100 % luonnontuotteita ja valikoimasta löytyy myös vauvoille ja odottaville äideille voiteita sekä tuoksuttomia tuotteita.
Tuotteiden pakkaukset ovat todella kauniita, näillä on kiva hemmotella itseään tai viedä vaikka lahjaksi.Lähtiessä sain ison kasan tuotteita ja ostin itsekin muutaman, joten lähiaikoina tulette varmasti näkemään runsaasti luonnonkosmetiikkapostauksia!Bona Valere sijaitsee osoitteessa Vapaudenkatu 2 ja on auki ti-pe 11-18 ja la 9-14. Facebooksivut löytyvät tästä linkistä, suosittelen lämpimästi käymään kyseisessä liikkeessä!

♡:SaraGalaxy

9 kommenttia:

 1. Mä sekoisin tuolla liikkeessä ja ostaisin kaiken jo pelkän purkin perusteella! :D Näyttää ihanalta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla oli ihanaa ♡ Mun oli heti seuraavana päivänä pakko käydä tuolla uudestaan ostamassa lahjoja :)

   Poista
 2. Käsintehty kosmetiikka on mua viime aikoina alkanut kiinnostaa ja onhan nuo purkit todella suloisia :)

  VastaaPoista
 3. Ihana pieni liike ja kivalta kuulostavia tuotteita =)

  VastaaPoista
 4. Hahah hyvä, kun ei julkaistu samaan aikaan! Mun oli kanssa tarkoitus kirjoitella jo viikko sitten, mutta vähän aikataulut venyi ja paukkui niin tänään sain pistettyä paketin kasaan! :) Oon kyllä tykännyt super paljon noista tuotteista!

  VastaaPoista
 5. myydäänkö myös luomivärejä ym. kuvissa ihankuin vain naamioita ja rasvoja. :) vaikka voihan mennä ite kattoo :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa tätä liikettä ei valitettavasti enää ole Lahdessa (pitääkin muistaa päivittää tätä blogitekstiä) :( Meikkejä myydään Bona Valeren nettisivuilla http://www.bonavalere.com/ ja naamioita, voiteita ja kylpytuotteita saa Trion alakerrasta Gisan Unelma-liikkeestä ♡

   Poista

Share some galaxy dust! ♡