29.1.15

Avonin huulituotteita

*Pahoittelen viime postaukseen tullutta virhettä, jonka takia kommentointi oli poistunut kokonaan. Nyt kommentointi toimii taas! *

Innostuin viime loppusyksystä oikein toden teolla huulipunista ja sen jälkeen olen muutamia punia ostanut kokoelmiini. Ehdoton lempihuulipunabloggaajani on Liisa, joka käyttää uskaliaasti erilaisia huulipunia meikissään, Laralla taas on ihanan paksut huulet.

Sain syksyllä yhteistyön merkeissä Avonin huulipunia ja -kiiltoja. En ole aiemmin kyseisen merkin huulituotteita käyttänyt, joten oli kiva saada testiin jotain uutta. Sain kolme huulipunaa ja kolme huulikiiltoa, jotka sopivat huulipunien kanssa yhteen. Olen Avonilta kyllä aiemmin tilaillut esimerkiksi suihkugeelejä ja joitain meikkituotteita ja olen ollut tyytyväinen.

Mocha, Frostiest Mauve ja Knock Out Pink.

Koitin ensimmäistä kertaa Avonin punia ja mielestäni nämä ovat todella hyviä. Väriä tulee huulille paljon ja koostumus on ihanan pehmeä, tosi kermainen. Monet huulipunat kuivattavat huuliani, mutta nämä eivät, siitä suuren suuri plussa! Kestosta en osaa oikein sanoa mitään, sillä minulla ei jostain syystä huulipunat pysy kauaa huulilla, kesto on kuitenkin mielestäni parempi, kuin yleensä markettihuulipunissa.

Pink Watermelon, Fiery Red ja Apple Cinnamon.

En ole suuri huulikiiltojen ystävä niiden tahmean koostumuksena ansiosta, joten vertailin näitä vain huulipunien päällä, en erikseen.
Kuvissa vasemmalla laitettu huulipunaa ilman pohjustajaa ja rajausta ja oikealla lisätty huulikiilto.

Frostiest Mauve on ihana huurteinen vaaleanpunainen. Tämä oli näistä kaikista vaalein ja läpinäkyvin. Punassa on itsessään kaunista kiiltoa, joten tämän päälle ei edes tarvitse huulikiiltoa, vaikka tykkäisikin kiiltävästä.

Pink Watermelon on näistä kolmesta huulikiillosta eniten laimea. Väriä ei ole juuri ollenkaan ja Frostiest Mauven päälle laitettaessa huulipunan väri muuttui todella paljon ja mielestäni huonompaan suuntaan.

Mocha näyttää putkilossa omasta mielestäni aika rumalta, mutta huulille laittaessa tämä on mielestäni tosi kaunis. Itselleni tulee ruskeista huulipunista mieleen 90-luvun lopun ja 2000-luvun alun meikit aina. Tässä punassa ruskea väri ei kuitenkaan haitannut vaan tykkään tästä kovasti ja se sopii mielestäni varsinkin tumman silmämeikin kanssa oikein mainiosti.

Apple Cinnamon on IHANA ruskea huulikiilto, siinä on paljon glitteriä, mutta niin ettei se näytä teinimäiseltä tai halvalta ja se näyttää tosi kivalta Mochan päällä.

Knock Out Pinkistä täytyy myöntää sen verran, että olen monta kuukautta luullut sen olevan laimea punainen, kunnes maanantaina luin sen nimen ja selvisi, että se on PINKKI! Tarkemmin katsoessani huulia tätä käyttäessa huomasin, että kyllä siinä pinkkiä on, mutta enemmän tämä menee hailakkaan punaiseen. Tätä olen näistä huulipunista eniten käyttänyt.

OMG! Fiery Red! Täydellinen punainen huulikiilto, täydellinen! Laitoin kerroksen Knock Out Pinkin päälle ja olin heti myyty! Väristä tuli intensiivinen ja todella punainen, olen rakastunut! Vaikken pidäkkään huulikiilloista, niin tätä yhdistelmää olen monesti käyttänyt, en vain voi vastustaa tätä täydellistä punaista! Sanoinko jo, että tämä huulikiilto on TÄYDELLINEN? 

Omasta mielestäni kaikki punat olivat todella laadukkaita ja voisin ehdottomasti tilailla Avonilta lisää huulipunia. Avonia myy kauneuskonsultit ja löydät ne esimerkiksi Avonin virallisilta sivuilta.

Jostain syystä Blogger veti taas kasvot kuviin blurrilla, haluan sanoa, että en ole muokannut kuviin blurria, vaan blogger itse lisäsi sen.


// I got three lipsticks and three lip glosses from Avon. This is the first time I used Avon lip products, but I have been using some shower and make up products before and I has been very pleased with them. I like how they feel on my lips, they don't dry my lips like so many other lipsticks do.
Frostiest Mauve is light pink with shimmer, Pink Watermelon is a lame because there's almost no color. Mocha looks a bit ugly on the package but on the lips it looks great! Apple Cinnamon is so pretty with glitter. Knock Out Pink looks more red than pink, I have used this lipstick the most. Fiery Red is pure love, it's so intensive and very pigmented, I just love it!


♡:SaraGalaxy

8 kommenttia:

 1. Sulla on niin täydelliset huulet! Just tollaset kunnon pusipusi-huulet! :D <3 noi kaikki punat ja kiillot sopii sulle tosi hyvin, mut toi punanen kombo on kyllä ehdottomasti parhain noista. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaaa, ihana, kiitos ♡ Mä niin rakastuin kanssa tohon punaisien yhdistelmään, niin täydellinen ♡

   Poista
 2. Ihmettelinki miksei pystyny kommentoimaan ja meinasin tekstata sulle.Hyvä että taas toimii ja kivoja huulituotteita olet saanut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä olin jostain syystä vahingossa poistanut koko kommentointiosion :D

   Poista
 3. Ihania sävyjä :) Itse olen pikkuhiljaa alkanut käyttää punia. Näin aluksi kokeilen vain vaaleita sävyjä, mutta ehkä vielä joskus uskallan kokeilla jotain kirkkaampaakin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että säkin oon alkanut pitää huulituotteista! Mä oon ihan varma, että sullakin on kohta kaikkia ihania tummia sävyjä ^__^

   Poista
 4. Voi kiitos Sara! :') Sulla on ihanat huulipunahuulet! ;)

  VastaaPoista

Share some galaxy dust! ♡