14.12.14

Glitterlakkojen poisto

Näin alkuun haluaisin kysyä, että kuinka moni on löytänyt tiensä tänne blogini uuteen osoitteeseen? Niin hirmu hiljaista on ollut sen jälkeen, kun osoite vaihtui, niin olisi kiva tietää, että kuka on löytänyt blogini ja kuka ei :)

Minulta on paljon kysytty, että miten poistan glitterlakat kynsiltä, joten ajattelin tehdä tutoriaalin ns. foliotekniikasta, jolla aina poistan glitterkynsilakat. Näin joulun ja uudenvuoden alla on kiva käyttää kaikkia ihania bling bling lakkoja, mutta niiden poistaminen on ollut niin hankalaa (ennen tätä foliotekniikkaa), ettei moni jaksa käyttää niitä kaikkia ihania glitterlakkoja.

Glitterlakkojen poistoon tarvitset: kynsilakanpoistoainetta, vanulappuja, foliota (samaa, mitä keittiöjutuissakin käytetään), sakset ja kynsinauhaöljyä.1. Leikkaa vanulaput sopivan kokoisiksi, itse tykkään leikata laput puoliksi, sillä mielestäni 1/4 on liian pieni ja kokonainen liian iso. Kastele vanulappu kynsilakanpoistoaineella ja aseta se kynnelle.2. Leikkaa 10 palaa foliota. Kierrä yksi folio kostutetun vanulapun päälle.3. Tee kohdat 1 ja 2 jokaiseen sormeen (yksi käsi kerrallaan) ja hengaile foliohattukynsiesi kanssa noin 5 minuuttia.4. Ota folio ja vanulappu pois, suurin osa lakasta on jäänyt vanulappuun kiinni, poista kynteen jääneet lakat (minulla jäi reunoille) samalla vanulapulla.5. Laita kynsinauhaöljyä, sillä tämä tekniikka kuivattaa tosi paljon kynsinauhoja! Jos sinulla ei juuri nyt satu olemaan kynsinauhaöljyä, niin kyllä tavallinen rypsi/oliiviöljy myös ajaa asian, tärkeintä on, että laitat jotain kynsinauhoille. Itse tykkään toooosi paljon tuosta Avoplexista, jonka voitin Mimosan blogista, se on ihanan tuoksuinen ja sopivan pieni mukaan otettavaksi.

Tämä on tosi helppo keino saada glitterlakat pois kynsiltä, joten nyt voit huoletta kaivaa varastosta ne käyttämättömäksi jääneet glitterlakat ja tehdä kunnon glitterpommeja kynsille! :)


// Here's pictures of how I remove glitter nail polish.


♡:SaraGalaxy


23 kommenttia:

 1. Mulla blogger ei päivittänyt sitä osoitetta automaattisesti :/ mutta onneks tää osoite jäi kumminkin mieleen niin sain lisättyä tämän lukulistalle :)
  mä poistin semmoisen pienen glitterin sillä lorealin dippauskynsilakanpoistoainejutulla :D ei lähtenyt ihan noin hyvin ja hermothan siinä meni :D mun varmaan pitää ostaa foliota ja joku päivä hengailla foliot kynsissä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että lisäsit uudelleen lukulistalle ♡

   En oo ite kokeillut niitä dippauspoistoaineita ja jatkossakin aion luottaa foliotekniikkaan, suosittelen kokeilemaan! :)

   Poista
 2. Tää tekniikka on kyllä glitterlakkojen ystävien pelastus! Ja on hyvä syy katsella jotain hyvää tv-ohjelmaa samalla, kun noiden folioiden kuitenkin pitää olla useampi minuutti tassuissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä! Mä aina katon jotain samalla, kun poistan lakkoja :)

   Poista
 3. Tää tekniikka on kyllä paras ja käytän itekki säästää hermoja huomattavasti.Jostain syystä sun postaukset ei näy mulla vaikka lisäsin aiemmin itteni uudestaan lukijaksi.Tein nyt niin että poistin itteni lukijalistalta ja lisäsin uudestaan katotaan alkaako toimiin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että alkaa toimia, raportoi jossain vaiheessa, että alkaako postaukset näkymään sulla :)

   Poista
  2. Juu tein niin että poistin ensin itteni lukijoista ja lisäsin uudestaan .Alkoi toimiin =)

   Poista
 4. Mä löysin perille tänne! VIMEIN! :D
  Ihana nimi blogilla nyt kyllä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! ♡ Ihanaa, että löysit tiesi tänne :3

   Poista
 5. Musta tuntuu et välillä löydän tänne ja välillä en. :D joku postaus on ehkä näkynyt bloggerissa tai sitten vain facebookista olen tullut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti pian alkaa kaikki postaukset päivittymään :)

   Poista
 6. Mullakaan ei näy sun postaukset lukulistalla :( Plääh!

  VastaaPoista
 7. Kiitti tästä postauksesta! Mulla menee aina litterilakkojen kanssa hermot kun en taho saaha niitä millään poisa, täytyypä tänään laittaa tupot kynsiin josko sitten irtoais. :D

  Mulla ei oo näkyny sun uudet postaukset listalla joten liityin lukijaksi uudestaan niin nyt pitäis sit näkyä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla, mulla ainakin toimii tää tekniikka tosi hyvin!

   Jee, kiitos, että lisäsit uudelleen ♡

   Poista
 8. Täällä ollaan! ;D
  Miulla kyllä näkyy lukulistalla siun postaukset, poistin kyllä ensin siun vanhan osoitteen ja sit lisäsin uuden ja hyvin on toiminut :)

  VastaaPoista
 9. Hetken aikaa kesti, että tänne uuteen osoitteeseen löysin (ja muuten etsin sen jostain niiiiin ihmeellisestä paikasta, että en edes tiedä mistä :'D), mutta löysinpäs! Ja puhelimen kirjanmerkkeihinkin sain lisättyä, kun älysin tuon yhden ylimääräisen y:n.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, mistäköhän sä oot löytänyt tän! :'D Ärsyttävää, että se yhdellä y:llä varustettu osoite oli jo varattu jollekkin venäläiselle :D

   Poista
 10. Hähää! Mä eksyin tänne sattumalta vasta nyt :). Rakastan kynsilakkojen muhittelua mutta näillä geelikynsillä ei paljon muhitella! Nyt otan sähköviilan käteen ja viilaan glitterit pois, kun ei muukaan auta. Että näin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haaaa, hyvä, että eksyit! ♡

   Joo, ei hirveesti viitti asetonia muhitella geelikynsillä! :D

   Poista
 11. Täällä ollaan, löytyi uusi osoite. :) minunkin blogissani on ollut hiljaista, johtuu osittain ehkä vuodenajasta? Anyway, kiitos tästä postauksesta, vaikuttaa hyvältä tekniikalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että löysit! ♡ Kannattaa ehdottomasti kokeilla glitterlakoille tätä tekniikkaa, kunhan vaan muistat kosteuttaa kynsinauhat, ettei ne kuivu :)

   Poista

Share some galaxy dust! ♡