24.11.14

Romania After Dark

Valitsin Cosmeryalta toiseksi testilakaksi (se toinen oli 2 am in Hollywood) musta-lilan Romania After Darkin. Romania After Dark on ihan tumma lakka, joka valosta riippuen näyttää joko mustalle tai lilalle, tykkään tosi paljon tällaisista tummista, melkein mustista, lakoista.

Romania After Dark peittää kahdella kerroksella ja jättää kauniin kiillon ilman päällyslakkaakin. Halusin kokeilla lakkaa matattuna, olisin toivonut, että lakka olisi enemmän violetti/lila mattalakan kanssa eikä noin tumma. Kaunis lakka se on silti. 

Matan päälle halusin laittaa abstraktit leimaukset hopealla, en yhtään muista, että mistä laatasta löysin tuon kuvion... Hopea on kuitenkin Dependin 223, joka on ihan paras leimailussa.

Tykkään Romania After Darkista, se on laadukas lakka ja siinä on hyvä suti, lisäksi olen huomannut, että jokainen omistamani Cuccio lakka on hyvä peittävyydeltään, joten voin huoletta suositella Cuccion lakkoja.


// I got Cuccio Romania After Dark nail polish which is black-lilac depending on lights. I really like very dark nail polishes so I was happy to get this from Cosmerya.
Two layers are enough for coverage finish and the polish looks very shiny without top coat but I'd wish that the colour would be lighter with matte top coat.


:SaraCupCakez


16 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet. Itse tykkään käyttää tummempia kynsilakkoja, jotenkin vaaleat ei mulle passaa. Tällä hetkellä mulla on jotain suht tummaa pinkkiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon huomannut, että näin pimeänä vuodenaikana käytän paljon tummia lakkoja, tumma pinkki on ihana ♡

   Poista
 2. Tykkään tuosta matattuna enemmän. :) Nätit kynnet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään myös matatusta, en osaa kyllä sanoa, että kumpi mun mielestä on kivempi :)

   Poista
 3. En yleensä innostu mustasta, mutta noiden hopeiden leimauksien kanssa lopputulos on todella kiva! :) Itse suosin syksyisin tummaa luumua, ruskean sävyjä ja tänä syksynä oon hurahtanut myös tummansinisiin lakkoihin.

  MS / Beauty Highlights

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään myös hopeista leimoista ^__^

   Mä tykkään myös noista sun luettelemista väreistä ♡

   Poista
 4. Oi miten nätti! Leimojen kanssa vielä nätimpi! :)

  VastaaPoista
 5. Tosi nätit kynnet :3 Mitä mattalakkaa oot käyttänyt näissä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä käytin Goshin lakkaa, mutta se on huonoa, joten en suosittele! Seuraavaksi ajattelin kokeilla OPIn tai Cuccion mattalakkaa :)

   Poista
 6. Näyttää ihanalle toi lakka ^.^
  Tykkään myös itse käyttää Dependin hopeaa leimailussa, toimii! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on niin loistava lakka leimailuun! :)

   Poista

Share some galaxy dust! ♡